DÜNYA MUTFAKLARI RİXOS ALMATY’DE

Türkiye'nin dünya turizmindeki gururu Rixos Hotels'in yurt içi ve yurt dışı otellerindeki uluslararası üne sahip şefler, Kazakistan Rixos Almaty ve Rixos Sungate otellerinde damakları şenlendirecek lezzetlerle konuklarını ağırlıyorlar

TURİZMİN SESİ
Sunduğu kaliteli hizmet ve konfor ile her zaman eğlenceli bir kaçış noktası olan Rixos Hotels zincirinden başarılı şehir oteli Rixos Kazakistan Almaty'nin baş aşçıları dünyayı gezerek edindikleri deneyimleri konuklarıyla paylaşıyor. Dünya mutfaklarına hakim olan Rixos Almaty aşçıları Brasserie restorantında özellikle Fransız ve Thai mutfağının eşsiz tadlarını misafirlerine sunuyor. Seçkin dünyaca ünlü şaraplar da Rixos Almaty'de bu lezzetlere eşlik ediyor.

Rixos Sungate'de dünyaca ünlü şeften eğitim
Antalya Beldibi'nde doğanın ve konforun mükemmel harmonisi ile benzersiz bir tatil keyfi sunan Rixos Sungate'in deneyimli aşçıları MSA Mutfak Okulu'nun düzenlediği eğitime katıldı. Eğitimi Londra'nın en meşhur iki Michelin yıldızlı genç şefi Tom Aikens verdi. Verilen eğitimde Aikens mutfağındaki tariflerden “patates, enginar ve trüf salatası, marine deniz tarağı, poşe tavuk, limonlu risotto, elmalı tapioca creme, elma püresi ile” gibi tariflerini Rixos Sungate'in yetenekli aşçıları ile paylaştı.