DUBAİ YAZ SÜRPRİZLERİ

Dubai merkezli havayolu şirketi EMIRATES yolcularının merakla beklediği, eğlence ve heyecan dolu Dubai Yaz Sürprizleri Haziran ayında başlıyor

TURİZMİN SESİ
Bu sene 11 Haziran-14 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek Dubai Yaz Sürprizleri ile Dubai'ye oldukça uygun fiyatlarla gidebilir ve şehrin dünyaca ünlü alışveriş merkezleri, otelleri de dahil olmak üzere her yerinde düzenlenecek olan birçok aktivitede yer alabilirsiniz.

EMIRATES; Salı, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri düzenlediği EK124 ve EK123 sefer sayılı ikinci uçuşlarında 31 Ağustos 2009 tarihine kadar ekonomi sınıfı ile Dubai'ye seyahat eden yolcularını çok özel fiyatlarla buluşturuyor.

EMIRATES'in EK 124 ve EK 123 seferleri ile İstanbul-Dubai-İstanbul ekonomi sınıfı gidiş dönüş uçak bileti 250 Avro. Fiyata yakıt ücreti dahil, alan vergileri ve servis ücreti dahil değildir

Dubai Yaz Sürprizleri kapsamında yaz ayları boyunca binlerce turist Dubai'ye geliyor. Oteller, restoranlar ve alışveriş merkezlerinin çoğunda özellikle çocuklar için düzenlenen aktivitelerle ziyaretçilere bir çok fırsat sunuluyor.

Alışveriş yapmayı tercih eden misafirler ise hem Dubai'nin alışveriş merkezlerinde de devam edecek olan çeşitli aktivitelerle eğlenceli vakit geçirirken hem de alışveriş merkezlerinde bu tarihler arasında geçerli olan inanılmaz promosyon ve indirimlerle sayısız uluslararası markadan alışveriş yapma fırsatına sahip olacak.

Çölün gizemi ve kum tepeleri ile çepeçevre dağ sıralarından beş yıldızlı plaj ve otellere, rüzgar kuleleri ile dolu, eski evlerin bulunduğu orijinal Dubai'den, bunlarla tezat oluşturan modern yüksek teknoloji ürünü binalara ve alışveriş merkezlerine kadar Dubai, ziyaretçilerine çekici alternatifler sunuyor.

Ünlü Dubai Alışveriş Festivalinin yaz versiyonu olan Dubai Yaz Sürprizleri'nin sürdüğü 65 gün boyunca alışveriş merkezleri karnaval havasına giriyor, hatta bazıları özel temalarla ziyaretçiler için farklı atmosferler yaratıyor.

Bu sene Dubai Yaz Sürprizleri aktiviteleri 65 gün sürecek. Yine bu sene festival ailelere odaklanarak; eğlence ve eğitimin harmanlandığı etkinlikleri ziyaretçilerle buluşturulacak.

Dubai Yaz Sürprizleri hem çocuklar hem yetişkinler için modadan, sanata ve müziğe kadar birbirinden renkli aktiviteleri de içeriyor.

Tümü geniş gövdeli 134 uçağı ile gökyüzünün en genç filolarından birine sahip olan EMIRATES, dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayolu şirketleri arasında yer alıyor. Toplam 60 ülkede 100 noktaya uçan EMIRATES Havayolları, İstanbul – Dubai arasında haftada 11 kere Boeing 777 tipi uçaklar ile uçuyor.

Ayrıntılı bilgi için:
EMIRATES REZERVASYON: 0 212-315 45 45 (pbx)
E-posta: rezervasyon.istanbul@emirates.com
www.emirates.com.tr