DOWN SENDROMLU PERSONELE ÖDÜL

Gloria Hotels & Resorts, 10 Aralık tarihinde Gloria Golf Resort’te düzenlenen törende, bünyesinde çalışan 14 down sendromlu personelini, bugüne kadarki hizmet ve başarılarından dolayı ödüllendirdi

TURİZMİN SESİ


Gloria Hotels & Resorts, Nisan ayından itibaren bünyesinde çalışan down sendromlu personelini hizmet ve başarılarından dolayı ödüllendirdi. Gloria Golf Resort’te 10 Aralık tarihinde gerçekleşen ve Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın’ın ödülleri takdim ettiği törene, Gloria Golf Resort Genel Müdürü Cüneyt Çakalel, Gloria Serenity Resort Genel Müdürü Korhan Alşan, Gloria Verde Resort Genel Müdür Yardımcısı Okan Küçükmustafa, SGK İl Müdür Yardımcısı Adem Ulu, İşkur yetkilileri, TUREM yetkilileri ile down sendromlu çalışanların aileleri ve öğretmenleri de katıldı.

Törende konuşma yapan Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın, “Farklı ve özel olanın değerini bilmek, onu korumak ve özen göstermek biz Gloria ailesi için her zaman çok önemli olmuştur. Bugün de burada bu özel ve değerli çalışanlarımıza, aramızda oldukları ve gösterdikleri başarılı performanstan ötürü teşekkür etmek istiyoruz. Onların toplumla bütünleşen birer yaşama sahip olmaları için bugün burada olan ailelerine ise saygılarımızı sunuyoruz. Gloria ailesi olarak hepimiz engellilik algısını geliştirmeye, onların mutlu, üretken ve bağımsız bireyler olmalarına destek olmak için çalışacağız.” dedi.