DÖRT MEVSİMİN LÜKSÜ

Antalya Lara'da uçak şeklindeki mimarisi ile dikkat çeken ve konuklarına gökyüzünde lüks bir uçaktaymış hissini yaşatan Concorde De Luxe Resort Hotel dört mevsim lüksü yaşatarak konuklarını bulutlarda dolaştırıyor

TURİZMİN SESİ


Concorde De Luxe Resort Hotel gerek konaklama imkanları, gerek Türk ve dünya mutfağından örnekler sunan restoranları, gerekse 4000 m2 alana kurulmuş Carpe Diem Spa Merkezi ile konuklarına eşsiz bir tatil deneyimi sunuyor. Lara bölgesinde havalimanına 10 kilometre uzaklıkta konumlanmış olan Concorde De Luxe Resort Hotel birbirinden farklı A'la Carte restoran alternatifleri ve deneyimli aşçıları ile misafirlerine birçok farklı mutfağı tatma imkanı sağlıyor. Concorde De Luxe Resort Hotel'de birbirinden farklı A'la Carte restoran alternatifleri ve deneyimli aşçıları ile birçok farklı mutfağı tatma imkanınız bulunuyor. Da Vinci A'la Carte (İtalyan), Asiana A'la Carte (Uzakdoğu),Poseidon A'la Carte (Akdeniz), Dafne A'la Carte (Türk), Vinario Wine Bar&Steak House ve Barbeque A'la Carte restoranları ile damağınız şenleniyor.

Concorde De Luxe Resort Hotel konukları Vinario Wine Bar & Steak House'da sevdikleriyle birlikte damak tatlarına uygun şarap ve ızgara etler eşliğinde keyifli sohbetler yapıyor. Vinario Wine Bar&Steak House çok geniş bir şarap kavına sahip. Alınan şişenin yanında dünyanın en seçkin lezzetlerini buluşturan bir peynir tabağı ikram ediliyor. Balayı çiftlerine özel yemeklerin de düzenlendiği restoranın masa dizaynlarında da canlı çiçekler yer alıyor..Plazma'da şarap kültürü ile ilgili filmler yayınlanıyor.

Bahar güneşini Carpe Diem Spa Merkezi'nin lüks altın bakımları ile yakalayın. Toplam 4000 m2 alan üzerine kurulan Carpe Diem Spa Merkezi sizi eşsiz bir dünyaya taşıyor. Carpe Deim Spa'nın en modern ekipmanlar ile sizler için özel tasarlanan kabinleri, eşsiz bakımları, sessiz ve huzurlu atmosferi ile beden, zihin ve ruh bütünlüğünüzü yeniden sağlıyor. Konuklar birbirinden farklı masaj terapileri, Spa bakımları, dünyaca ünlü Fransız markası Thalgo ile yapılan uygulamalar ile taze enerjiyle buluşuyor.

Lüks, konfor ve huzuru yaşam felsefesi haline getirmek isteyenler Carpe Diem Spa Merkezi'nde yaşamın getirdiği stresten arınıyor. Concorde De Luxe Resort Hotel, bünyesinde barındırdığı Carpe Diem Spa Merkezi yaz veya kış birbirinden farklı bakım alternatifleri ile güzellik ve dinlenme adına kusursuz bir tatil sunuyor. Concorde De Luxe Resort Hotel'in konukları Carpe Diem Spa Merkezi'nin en iddialı bakımlarından biri olan Lüks Anti-Age Altın Bakımları ile çok farklı bir deneyim yaşıyor, 24 ayar altın ile yapılan bakımlar sırasında kendinizi çok özel hissediyorlar
Spa sonrası dinlenme molası vereceğiniz kendine özgü stili ile eşsiz ve büyülü bir ortamın mükemmel hizmet ile birleştiği Akdeniz'in parlayan mavi sularına nazır çok özel Royal Suite daireler ise yatak odası, giyinme odası, son teknoloji ile düzenlenmiş özel çalışma odası, oldukça şık ve konforlu bir salon ile birlikte özel yemek bölümü ve mutfaktan oluşuyor.

Antalya'da bir Concorde uçağının kanatlarında Akdeniz'in enginliğini kucaklamak isterseniz Concorde De Luxe Resort Hotel size bu deneyimi yaşamaya davet ediyor. Birbirinden özel restoranları, spa ve fitness merkezleri, açık ve kapalı yüzme havuzları ve daha bir çok hizmeti ile faaliyet gösteren Concorde De Luxe Resort Hotel tüm konuklarına konforlu ve lüks bir konaklama yaşatıyor. Concorde De Luxe Resort Hotel, özel mimarisi, konforlu odaları, lüks restoranları, ruhunuzu arındırabileceğiniz Carpe Diem Spa Merkezi ve seçkin ekibi ve daha birçok ayrıcalığıyla bu sene de misafirlerini ağırlamak için bekliyor.