DOMİNO’S PİZZA’DAN EGE GÜNEŞİ

Domino's Pizza, Ege'nin lezzetini taşıyan yeni pizzası Ege Güneşi'yle pizza tutkunlarına enfes bir alternatif sunuyor

TURİZMİN SESİ
Ege Güneşi'nde Domino's Pizza'nın yeni incecik hamuru kullanılıyor. Bu özel hamurun üzerine mozzarella peyniri, beyaz peynir, domates, mantar, kırmızı köz biber, ıspanak ve siyah zeytin eklenerek tadına doyulmaz bir lezzet birlikteliği yaratılıyor. Üstelik Mart ayı boyunca Domino's Pizza'dan orta ya da büyük boy herhangi bir pizza alan herkese aynı boy Ege Güneşi hediye ediliyor.

Domino's Pizza, yeni pizzasıyla pizza tutkunlarını çok özel bir lezzetle tanıştırıyor. İncecik bir hamura sahip olan Ege Güneşi'nde mozzarella peyniri, beyaz peynir, domates, mantar, kırmızı köz biber, ıspanak ve siyah zeytinin eşsiz birlikteliği tadılıyor. Domino's Pizza'nın yeni incecik hamuru ise ilk kez bu pizza ile 'lezzet avcılarının' beğenisine sunuluyor. Üstelik mart ayı boyunca Domino's Pizza'dan orta ya da büyük boy pizza alan herkese Ege Güneşi hediye ediliyor.

Türkiye'nin en çok tercih edilen pizzalarını hazırlayan Domino's Pizza, bu pizzasıyla da 'lezzet avcılarının' vazgeçilmez adresi oluyor. Ege Güneşi, farklı tatlar arayan pizza tutkunları için ideal bir seçenek oluşturuyor. Ege Güneşi, incecik hamur yerine isteğe göre klasik hamurla ya da Dublex olarak da hazırlanabiliyor.

Pizzanızı fırından çıktığı sıcaklığıyla 30 dakikada evinize teslim eden Domino's Pizza, gecikme durumunda ANINDA BEDAVA garantisi kapsamında siparişinizdeki bir pizzanın ücretini almıyor. Domino's Pizza, tüm ürünlerini en taze ve sağlıklı malzemeleri kullanarak hazırlıyor. Domino's Pizza hakkında ayrıntılı bilgi almak veya size özel sürprizlerden haberdar olmak için www.dominos.com.tr  adresini ziyaret edebilirsiniz. Domino's Pizza'nın nefis lezzetlerinden sipariş vermek için 444 33 22 numaralı telefonu aramanız yeterli. Domino's Pizza'nın yeniliklerini takip ederek, en özel tatları denemeye devam edin!