DOKUZ ODA SİZİ BEKLİYOR

Çok özel mimarisi, sanatla iç içe yaşamı, billur gibi denizi ve nefis şarapları ile doyumsuz bir doku olan Bozcaada'nın en özel butik oteli misafirlerini bekliyor

TURİZMİN SESİ


Sade stil sahibi, adanın dokusuna uygun mimari anlayışı ve ince bir zevki yansıtan her ayrıntının düşünüldüğü odalarıyla “9 Oda Boutique Hotel” sizi ayrı bir dünyanın düşlerine taşıyacak. “9 Oda Boutique Hotel” Bozcaada'nın çarşısının yanı başında; hem de sahile birkaç dakikalık mesafesiyle eşsiz bir konumda.

Bu çok özel butik otel profesyonel yönetim kadrosuyla 12 ay hizmet veriyor ve konuklarına sımsıcak bir misafirperverliğin kapılarını açıyor.

Bozcaada'nın muhteşem gün batımını, harika şaraplarını ve kültür sanatla iç içe huzur veren sokaklarını doyasıya yaşamak için “9 Oda Boutique Hotel” Bozcaada'da beklentilerininiz çok üzerine çıkabilecek özel bir mekan. Yeni binasının hizmete girmesiyle 19 odayla misafirlerini ağırlayan “9 Oda Boutique Hotel”de Bozcaada'nın serin rüzgarlarıyla uyanmanın ayrıcalığını yaşayacaksınız.

Zengin kahvaltınızda çok özel ev yapımı domates, incir ve gelincik reçelleri ile çeşit çeşit enfes Ezine peynirleri ve ada zeytinlerinden sıkılan zeytinyağları size eşlik edecek.

Bozcaada'nın akşam güneşinin batışına eşlik eden gitar melodileriyle dolu geceler sevdiklerinizi size bağlayacak.

Bir sanat ve tarih dokusu olan Bozcaada'da hemen her yanınızda bir sanatçıyla karşılaşmanız mümkün. Bazen köşe başında bir ressamla karşılaşabilir, bazen de hemen otelin altında yer alan ve antika mobilyalarla döşenmiş hediyelik dükkanında bir Bozcaada aşığı ünlü müzisyen Feridun Düzağaç'ı antikalarla uğraşırken bulabilirsiniz.

Biri exclusive olmak üzere 19 özel odasıyla “9 Oda Boutique Hotel” İzmir'in ve İstanbul'un yanı başında ama apayrı bir dünyayı, konuklarıyla paylaşmanın heyecanını yaşıyor. Siz de bu heyecana ortak olun ve Bozcaada'nın eşsiz atmosferinde harika bir tatil geçirmenin ayrıcalığını yaşayın.

9 Oda Boutique Otel
Cumhuriyet Mh. 20 Eylul Cd. No: 43
17680, Bozcaada / Canakkale
Tel: 0532 427 0648
e-mail: info@dokuzoda.com  
web: //www.dokuzoda.com  
//www.facebook.com/groups/dokuzoda/