Doğası, turkuaz denizi, zeytin ağaçları ve benzersiz gün batımı ile Göcek keşfetmeniz için sizi bekliyor

Bu sene bir farklılık yaparak Fethiye’nin sakin kasabası Göcek’te tekne kiralayarak geçireceğiniz bir tatil yapmak istemez misiniz?

TURİZMİN SESİ


Bu zamana kadar tatillerinizi otelde konaklayıp, otel aktiviteleri ile geçirdiyseniz size bir değişiklik önerimiz olacak. Bu sene bir farklılık yaparak Fethiye’nin sakin kasabası Göcek’te tekne kiralayarak geçireceğiniz bir tatil yapmak istemez misiniz? Son zamanlarda Göcek, tekne kiralamak isteyenlerin uğrak noktası olmuştur. Doğası, turkuaz denizi, zeytin ağaçları ve benzersiz gün batımı ile Göcek keşfetmeniz için sizi bekliyor. Bu şirin tatil beldesinde otele gitmek dışında tekne kiralayarak çıkacağınız mavi yolculuk sizi şehre enerji dolu, zinde ve mutlu bir şekilde uğurlayacak.

Göcek bulunduğu konum ve gezilecek koylar bakımından tekne kiralamasına en uygun mavi yolculukların başlangıç noktalarından biridir. Kiralamasını yapacağınız size özel tekneniz ile bu benzersiz doğaya adım atıp, masmavi denizin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. Teknede bulunan profesyonel ekip tatilinizin güvenli ve konforlu bir şekilde geçmesini sağlayacaktır.

Göcek’te kiralayacağınız tekne ile otellere kıyasla şunları yapabilirsiniz;

Özel tekne kiraladığınızda, siz ve sizin misafirlerinizin dışında bir grup ile birleştirilmezsiniz. Kiralamanızı yaptıktan sonra Göcek’te bulunan tarihi kalıntılara sahip Hamam Koyu, sanat eseri ile dikkat çeken Bedri Rahmi Koyu, büyük küçük adacıklara sahip olan Yassıca Adaları’nı, Göcek’in en büyük adası olan Tersane Adası’nı, Fethiye körfezinde ki Boynuz Bükü ve daha birçok koyunu ziyaret edebilirsiniz. Daima hareket halinde ve doğa ile iç içe olursunuz. Otelde konakladığınızda ise otelin plajını kullanır diğer plajlara gitmek isterseniz yürüyerek veya aracınız ile ulaşım sağlamanız gerekebilir.

Teknenizde bulunan ekipmanlar ile antik koylarda ve turkuaz sularda yüzme, şnorkel ile dalış ve paddle board (kürek sörfü) yapabilir eğlenceli spor aktiviteleri yapabilirsiniz. Sabah kahvaltınız hazırlanana kadar demir attığınız koyda zeytin ağaçları içerisinde doğa yürüyüşleri yapabilirsiniz. Güverteye uzanıp kuş cıvıltıları ve dalga sesleri eşliğinde okumayı ertelediğiniz kitabınızı okuyabilirsiniz. Su altı dalışlarınızı ve ölümsüzleştirdiğiniz bu benzersiz anların fotoğrafları ile şehre dönersiniz. Olta takımını kullanarak balık tutabilir ve şanslıysanız akşam yemeğinde sizin tuttuğunuz balığı gün batımı ve uzun uzun sohbetler eşliğinde yiyebilirsiniz. Otelde ise tek bir manzarayı izlemek durumunda kalıp, belirtilen zaman aralıklarında otel kalabalığı eşliğinde yemek yemek durumunda kalabilirsiniz.

Teknenin güvertesinde, dalgaların huzur veren sesini dinleyip, yıldızları izleyerek uyuyabilirsiniz. Orman havası alarak istediğiniz saatte uyanıp, manzaranızı istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. Kalabalık koylardan kaçabilir teknede bulunan ekipmanlar ile istediğiniz müziği dinleyebilir, grup oyunları oynayabilirsiniz. Otelde ise beğenmeyeceğiniz yüksek sesli müziklere ve otel aktivitelerine maruz kalabilirsiniz.

Teknede şehir hayatından, gürültüden ve kalabalıktan uzakta olduğunuzun her saniye farkında olup huzurlu hissederek vaktinizi geçirirsiniz. Otelde ise özellikle yaz aylarında kalabalık bir kitle ile tatilinize devam etmek durumunda kalırsınız.

Yukarıda sıraladığımız farklılıklarla size Göcek’te tekne kiralamayı düşündürebildiysek, bahsettiğimiz tekne ayrıcalıklarını yaşamak istiyorsanız planlarınızı yapmadan önce Jonathon Yachting ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.