Divan Grubu Acentalarla Dostlar Buluşması Gerçekleşti 

Divan Grubu’nun geçen yıl başlattığı, pandemi ve kapanma nedeniyle ara verdiği Divan Otelleri Dostlar Buluşması, kaldığı yerden devam ediyor

TURİZMİN SESİ


Pandemi sonrası Divan Otelleri Dostlar Buluşması’nın ilk startı Bursa’da verilmişti. İkincisi 30 Eylül’de Divan İstanbul City Otel’de gerçekleşti. Turizm profesyonelleriyle gerçekleştirilen Dostlar Buluşmaları ile turizmciler birbirleriyle bir araya gelerek karşılıklı istişarede bulundular ve keyifli vakit geçirdiler.

Divan İstanbul City Otel’de gerçekleşen Divan Dostlar Buluşması’na; TÜRSAB Ege BTK Başkanı O. Tolga Gencer, Dorak Turizm Orta Doğu Satış ve Pazarlama Müdürü Nilay Karabay, Yuppi Travel İş Geliştirme Direktörü İclal Yıldırım, Setur Kurumsal Ürün Yöneticisi Rahşan Yılmaz, Setur Bireysel Şehir Otelleri Sorumlusu Tunç Bora Pamuk, HEYSEM Online Partner İlişkileri Müdürü Alp Sezer, HEYSEM Online Operasyon Görevlisi Can Günüşen, Biletix Genel Müdür Asistanı Berna Şam, TÜPRAŞ İdari İşler Vecdi Şenemre, Strada Turizm Rezervasyon Şefi Enes Eker, Tatil.com Kontrat Direktörü Öner Falay, Otelz Ürün Müdürü Çağlar Bayram, Odamax Gürkan Yenigün, DNA Medical Satış Müdürü Halil Acar ve Rainbow Satış Müdürü Bahadır Ergin katılım sağladı.

Divan ekibinden; Divan Otelleri Satış Direktörü Deniz Dikkaya, Divan Oteller Satış Müdürü Ece Gümüş, E-Ticaret Yöneticisi Buse Serttaş, Divan İstanbul City Otel Genel Müdürü Yeşim Topalhan, Divan İstanbul City Otel Satış Müdürü Sibel Arbaz, Gelirler ve Rezervasyon Şefi Rena Akhmedova, Acenta Satış Yetkilisi Seda Varlı ve Rezervasyon Yetkilisi Ozan Kaygısız tüm gelen Divan Dostlarıyla tek tek ilgilenip, birlikte güzel bir gece geçirdiler.


Divan Otelleri Satış Direktörü Deniz Dikkaya; “Divan Dostlar Buluşmalarının ilkini 3 hafta önce Bursa’da yaptık ve Bursa’daki acentacı dostlarımızı ağırladık. Sağ olsunlar geldiler ve çok keyifli bir etkinlik oldu. Bu buluşmalarımızı pandemi kurallarına dikkat ederek yapıyoruz. İkincisi İstanbul’da bulunan en önemli otellerimizden bir tanesi Divan İstanbul City Otelimizde yapıyoruz. Değerli acentacı dostlarımız katıldılar. Buluşmalarımız devam edecek” dedi.

Divan İstanbul City Otel Müdürü Yeşim Topalhan, “Öncelikle hoşgeldiniz, Dostlar Buluşmasında bir arada olmak ve bizlerle olduğunuzu bilmek çok önemli. Otelimiz İstanbul’un merkezinde, Mecidiyeköy’de ve özellikle iş merkezinin tam ortasında. 162 tane odamız ve 7 tane toplantı salonumuzla sizlere hizmet vermekten gurur duyarız. Her türlü talebinizde bizler sizlerin arkanızda olacağız ve her zaman sizlere özen göstererek servislerimize devam edeceğiz” dedi.

Misafirlere Executive Chef Serdar Yıldız ve ekibinin hazırladığı lezzetli atıştırmalıklar ikram edildi.

Divan Ekibi, Strada Turizm Rezervasyon Şefi Enes Eker’e sürpriz doğum günü yaptılar.