DİVAN ÇUKURHAN’A, MÜKEMMELİYET SERTİFİKASI

16. yy’da Ankara’da bir Kervansaray olarak inşa edilen ve ardından 19 odalı bir butik otele dönüştürülen Divan Çukurhan, Trip Advisor’dan “2013 Yılı Mükemmeliyet Sertifikası” almaya hak kazandı

TURİZMİN SESİ

30 ülkede aylık 50 milyonu aşan ziyaretçi sayısıyla dünyanın en popüler seyahat sitesi olan Trip Advisor’ın kullanıcıları tarafından bu ödüle layık görülen Çukurhan, Divan Ankara, Divan İstanbul Asia, Divan Antalya ve Divan İstanbul City’nin ardından bu ödülü kazanan beşinci Divan oteli olma özelliğini taşıyor. Dünyada milyonlarca kişinin seyahatlerini planlamak ve en doğru bilgiyi almak için başvurduğu TripAdvisor sitesinde yapılan değerlendirme sonucu, şık ve tarihi dokusuyla özel bir butik otel olan Divan Çukurhan  “2013 Yılı Mükemmeliyet Sertifikası”na layık görüldü. 
 
Mükemmeliyetçi konukseverliğin ödüllendirildiği bu değerli sertifikaya, TripAdvisor kullanıcılarının değerlendirmelerine istinaden verdikleri puanlarla belirlenen ratinglerde 5 üzerinden minimum 4 puan alabilmiş oteller sahip olabiliyor. Sitede yer alan otellerin yalnızca %10’unun almaya hak kazandığı bu prestijli ödül; kaliteli, sıradışı ve kusursuz hizmet sunabilen işletmelere sunuluyor. 
 
16. yy’da bir kervansaray olarak inşa edilen ve aslına sadık kalınarak restore edilip bir butik otele dönüştürülen Ankara Kalesi’ndeki Divan Çukurhan, tarihi solumak isteyenlere farklı bir alternatif sunuyor. Her odası ayrı bir temada hazırlanmış olan Divan Çukurhan 19 odadan oluşuyor.  Bambu, Hint, İngiliz, Osmanlı, Tibet, Venedik, Boğaz, Pekin, Kraliyet Odası gibi birbirinden farklı mimari anlayışlarda tasarlanan bu odalar, konuklarına bambaşka dünyaların kapılarını açıyor. Odaların içerisinde yer alan antika eşyalar, tarihi dokuyla bütünleşiyor.Ankaralezzet severlerin senelerdir müdavimi olduğu Çengelhan Brasserie de, Divan Çukurhan içerisinde yer alıyor. Çengelhan Brasserie de geleneksel “Divan” lezzetlerinin yanı sıra güncel damak tatlarına uygun spesiyaller de sunuluyor. 
Divan Çukurhan: 0312 306 64 00
www.divan.com.tr