DİVAN ASIA KUPAYI ALDI

Byotell'in İstanbul Anadolu Yakası otelleri arasında sosyal aktivitelerin gelişmesini desteklemek amacı ile düzenlediği halı saha futbol turnuvası 27 Nisan'da yapılan kupa finali ile sona erdi

TURİZMİN SESİ
Byotell, Crowne Plaza, Divan Asia ve Suadiye Hotel'in katıldığı turnuva oldukça heyecanlı geçti. 27 Nisan Çarşamba akşamı Bostancı Sporium Tesisleri'nde gerçekleşen final karşılaşmasında kıyasıya bir mücadelenin ardından Divan Asia Byotell'i 3-2 yendi. Finalin diğer maçında ise, Hotel Suadiye, Crowne Plaza Hotel'i 4-1 yendi.

Turnuvanın başladığı ilk maçta liderliği yakalayan ve bir daha bırakmayan Divan Asia, kupayı alan takım oldu. İkinciliği Byotell, üçüncülüğü Hotel Suadiye ve dördüncülüğü Crowne Plaza İstanbul Asia aldı.
Maçlar sonunda gerçekleşen törende Byotell Genel Müdürü Ahmet Seymen İkincilik plaketini Byotell takım kaptanı Ilgın Eğilmezer'e, Birincilik kupasını Divan Asia Kaptanı Özkan Üresin'e verdi. Katılan tüm takım oyuncularına madalyaların verildiği törende büyük coşku yaşandı.
Genel Müdür Ahmet Seymen, önümüzdeki yıllarda turnuvaya katılımın arttırarak, sosyal aktiviteleri daha da geliştirmeyi arzu ettiklerini belirtti ve katılan otellere teşekkür etti.