DİDİM D-MARİNA’DA SANDAL KONSERİ

D–Marin Marinalar Grubu çatısı altında 2009 Mayıs ayında operasyona başlayan D-Marin Didim Marina, 1 Temmuz'da Mustafa Sandal konserine ev sahipliği yaptı.

TURİZMİN SESİ


Konser Ege bölgesinin çeşitli il ve ilçelerinden gelen müzikseverlerin büyük ilgisiyle karşılandı. Geçtiğimiz yıl marinacılık sektöründe Türkiye'nin en büyük yatırımlarından biri olarak hizmete giren ve birinci faaliyet yılını başarıyla tamamlayan D-Marin Didim Marina'da Temmuz ayında gerçekleştirilecek iki konserden ilki 1 Temmuz'da Mustafa Sandal tarafından verildi.

İlk kez Didim ve çevre halkına yönelik bir sosyal etkinliğin gerçekleştirileceği D-Marin Didim'in ilk konuğu Mustafa Sandal 1 Temmuz'daki konserinde, “Aya Benzer”, “İsyankar”, “Suç Bende” gibi bir döneme damga vurmuş şarkılarının yanı sıra geçtiğimiz yıl müzik piyasasına sunduğu 'Karizma' albümündeki sevilen çalışmalarını da seslendirdi.

Sevilen şarkıcı, 'New York'ta 5 Minare' filminin çekimlerinin tamamlanmasından sonra hayranlarıyla ilk kez 1 Temmuz D-Marin Didim marina konserinde buluşmuş oldu. Saat 20:00'de başlayan DJ performansı ardından sahne alan Mustafa Sandal konserini yaklaşık 10 bin kişi izledi. D-Marin Didim Yaz Konserlerinin bir sonraki konuğu Fatih Erkoç'un konseri, 30 Temmuz Cuma günü D-Marin Didim Anfi-Tiyatro'da gerçekleşecek.