DERE SUİTES ÜRGÜP'TE AÇILDI

Tarih, ticaret, kültür ve inançların bir araya geldiği kozmopolit yapısıyla, binlerce yıldır insanların gözdesi olmuş Kapadokya’da yeni bir dokunuş ve farklı konseptteki odalarıyla Dere Suites, Ürgüp’te hizmete açılıyor

TURİZMİN SESİ


Dere Suites, Kapadokya’da T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Butik otel yatırım belgesine sahip ilk otel olma özelliğini taşımaktadır.Kalitenin temel ilke olarak benimsendiği ve estetiğin ön planda olduğu, standartların üstünde hizmet veren otelimizin, orijinal görünümlerine sadık kalınarak, eski tarz işçilik ve eski taşlar ile restore edilen kayadam odalarında, konuklarımıza tarihi bir ortamda modern olanaklarla konaklama olanağı sunmaktayız.
 
 
Konuklarımızın rahatı ve tatillerini en iyi şekilde geçirmeleri için herşey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ve özenle hazırlanmıştır. Otelimizin tüm alanlarında lüks ve otantik  ayrıntılara yer verilmiştir. Otelimizin tüm odaları antika mobilyalar ve el işi örtülerle dekore edilmiştir. Her odanın dekoru, kendine hastır. 45 m² ile 105 m² arasında değişen 20 suite odanın, 19’u kayadır. Bazı odalar iki banyolu ve iki yatak odalıdır. 16 odada Jakuzi, 3 odada küvet, 1 odada duş ayrıca bazı odalarımızda şömine bulunmaktadır. Oda zeminleri doğal taş ve/veya masif parke döşemedir. Her odanın önünde teras veya balkon bulunmaktadır. Ürgüp manzarasına hakim yerden ısıtmalı 1 Restoran, 1 Teras bar (mevsimsel), 1 şarap mahzeni ve mahzen barı bulunan otelimizde; çamaşırhane hizmetleri, doktor (24 saat), isteğe bağlı shuttle hizmeti, isteğe bağlı 24 saat bebek bakıcılığı, kişiye özel hizmetli (butler) gibi isteklerin organizasyonu, internet (kablolu ve kablosuz), otopark ve özürlü misafirlerimize uygun konaklama olanağı da sağlanmaktadır.