DENİZCİLERDEN ANADOLU SİGORTAYA ÖDÜL

Anadolu Sigorta nın Türk denizcilik sektörüne yaptığı katkı, dünyanın en prestijli denizcilik yayını Lloyd s List tarafından ödüllendirildi

TURİZMİN SESİ
Anadolu Sigorta'nın Türk denizcilik sektörüne yapmış olduğu katkı, uluslararası alanda denizcilik sektörünün simge yayınlarından Lloyd's List tarafından ödüllendirildi. 20 Mayıs 2009 Çarşamba günü İstanbul Four Seasons Hotel'de düzenlenen 3. Lloyd's List Türk Denizcilik Ödülleri'nde Anadolu Sigorta, “Yılın Denizcilik Servis-Hizmet Şirketi” kategorisinde Türkiye'nin en iyi şirketi seçilerek ödüle layık bulundu. Şirketen yapılan yazılı açıklamada, ödülü Anadolu Sigorta'yı temsilen Nakliyat ve Sorumluluk Sigortaları ile Kurumsal Sigortacılık Müdürlüğü'nden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı M. Levent Sönmez'in aldığı belirtildi.

Anadolu Sigorta olarak bu ödülü almaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Anadolu Sigorta Genel Müdür Mustafa Su, Anadolu Sigorta'nın sektöründe standartları belirleyen yenilikçi uygulama ve çözümleriyle Türk sigortacılığına yön vermeye ve ''Türkiye'nin sigortası' olmaya devam edeceğini söyledi ve şöyle devam etti: “Bu kapsamda denizcilik sektörüne sağlanan katkıyı geçtiğimiz yıllara nazaran önemli bir oranda artırmayı başardık. Denizcilik Sigortaları, şirketimizde Nakliyat Sigortacılığı branşı altında değerlendiriliyor. Söz konusu branşta tüm taşıma sigortaları ile tekne ve bağlı risklerin sigortalarını gerçekleştiriyoruz. ”