Deniz ulaşımının en yoğun hattı Beşiktaş – Üsküdar ‘da, gülüş jeton yerine geçiyor

31 Mayıs, 1 Haziran günlerinde gülüş ile aktif hale gelen turnikelerden 20 bini aşkın kişi gülüp geçince, etkinlik 2 Haziran’ a uzadı

TURİZMİN SESİ


Bembeyaz bir gülüşün tüm kapıları anında açacağına inanan Signal, “Sen kendini hayata aç, gerisi çok açık” kampanyası kapsamında, sıradışı bir etkinliğe imza attı. Hayatı bir gülüşle karşılamak, İstanbul’un en işlek deniz ulaşımı hattı olan Beşiktaş – Üsküdar motor iskelesinde jeton yerine geçti. Dentur motor turnikelerinde 31 Mayıs, 1 Haziran günlerinde yapılan uygulama, yolculara bembeyaz bir gülüşle anında ücretsiz şehir içi seyahatin yolunu açtı. 20 bini aşkın yolcu, turnikeleri jeton yerine gülüşleriyle açtırdı, yoğun ilgi üzerine etkinlik 2 Haziran’ a uzatıldı.

31 Mayıs – 1 Haziran tarihlerinde motor turnikelerini gülüşleri ile açtıran yolcuların sayısı 20 bini aşınca Signal, etkinliği 2 Haziran Cumartesi gününe uzattı. Turnike üzerine yerleştirilen sensöre gülen yolcular, gülüşü ile aktif hale gelerek açılan turnikelerden geçerek, şehir içi ulaşımda gülüşleriyle kazandı.