Deniz Turizminin Yeni Gözdesi

Avrupalı turistlerin uzun süredir yaz aylarındaki en gözde tatil bölgelerinden biri olan Montenegro, artık kapılarını Türk turistlere açıyor

TURİZMİN SESİ

BinRota’nın hazırladığı “her şey dâhil” konseptli Montenegro Tatil Turları, vizesiz seyahat etmenin rahatlığını yaşamak ve deniz-kum-güneş konseptli bir tatil yapmak isteyenlere cazip teklifler sunuyor. Yeni cazibe merkezi Montenegro’yu her şey dâhil otellerde BinRota’nın anlaşmalı seyahat acenteleri aracılığı ile keşfedebilirsiniz.
 
 
2006’da yapılan halk oylamasıyla Yugoslavya’dan bağımsızlığını ilan eden Montenegro, 2500 yıllık geçmişi ile Adriyatik’in en eski ve en renkli yerleşim yerlerinden birisi olan Budva’da Türk turistleri ağırlamaya başlıyor.Denizi, hareketli gece hayatı ve iyi korunmuş Akdeniz mimarisi ile yaz aylarında Avrupalı turistlerin akın ettiği, surların içine kurulmuş kıyı şehri Budva, 21 Haziran itibarıyla Kurban Bayramı’na kadar her hafta Pazar-Cuma günleri arasında Türk Havayolları ile yapılacak 1,5 saatlik uçuşlar ile Türk turistlere vizesiz seyahat imkânı sunuyor. 
 
 
Türkiye’nin önde gelen seyahat acenteleri üzerinden rezervasyona açık olan 5 gece-6 günlük Budva tatil turları, 499 avrodan başlayan fiyatlarla, Türkiye’deki bir tatilden çok daha ekonomik bir şekilde yurt dışında tatil yapma şansı tanıyor. Fiyatlara, ulaşım, her şey dâhil konseptli otellerde konaklama, tüm transferler ve Türkçe rehberlik hizmetleri de dâhil. 
 
Limon ve narenciye ağaçlarının kokusunu tüm sahil şeridine taşıyan Budva, ilk gün yapılan şehir turunda Roma, Venedik ve Osmanlı etkilerini ziyaretçilere hissettiriyor. Dinlenme, alışveriş ve serbest zaman imkânı tanıyan Budva turuna katılanların, aynı zamanda Montenegro, Skader Gölü ve Dubrovnik'i görme, Tara Nehri boyunca Jeep Safari ve Rafting yapma şansı olacak. Mayıs ayındaki Budva karnavalı ve Haziran’daki müzik ve dans festivali de, turlar sırasında katılımcıların denk gelebileceği geleneksel ve keyifli etkinliklerden bazıları. 
 
Budva turlarıyla ilgili değerlendirmede bulunan BinRota Marka Müdürü Kaan Şaf, “Budva  her şey dâhil konseptli otelleri, vizesiz seyahat imkanı ve muhteşem doğasıyla Türk tatilciler için harika bir alternatif. Yol, transfer ve her şey dâhil otellerde konaklama seçenekleriyle sunulan Budva turları, 499 avrodan başlayan cazip fiyatlarla tatilcileri cezbedecek her şeye sahip. Türkiye’de ilk olarak BinRota’nın başlattığı Budva trendinin bu yaza damgasını vuracağını ve 7/24 hareketli olan eğlence hayatı ile Türk tatilcilerin Budva'ya yoğun ilgi göstereceğini düşünüyoruz” diyor.