DENİZ BALIK EVİ TUZLA’DA AÇILDI

İstanbul’un en seçkin balık restoranlarının bulunduğu Tuzla çok farklı bir balık Restorana daha kavuştu

TURİZMİN SESİ


 Farklı bakış açısı ile işletmeciliğe soyunan Haydar Bektaş Tuzla’nın en özel yeri olan Mercan Manastır Mevkii’nde Deniz Balık Evi’ni balık severlerin hizmetine açtı.İş ve sanat camiasından çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta kalabalık bir basın mensubu da yer aldı.

 

Denize sıfır bir bahçe ve iki katlı kapalı bir mekan olan Deniz Balık Evi’ndeki açılış akşamın ilk saatlerinden sabahın neredeyse ilk ışıklarına kadar sürdü.

 

Popstar yarışması ile müzik dünyasında ünlenen Bayhan’da Deniz Balık Evi’nin açılışında Türk sanat müziğinden oluşan muhteşem bir konsere imza attı.


Eşsiz mezelerin ve deniz ürünlerinin sunulduğu açılışta lezzetin ve müziğin doruklarına çıkıldı.


Ünlülerin balıkçısı olarak bilinen Bektaş Tuzla’nın İstanbul için çok önemli bir yer olduğunu ünlülerin balık yemek için özellikle Tuzla’yı seçtiklerini belirtti.

 Haydar Bektaş“Tuzla birkaç bölgesi hariç halen bakir ve sadeliğini koruyan bir yer biz de böyle bir mekanı açmak için yoğun bir uğraş verdik amacımız en iyiyi en ucuza müşterilerimize sunmak” dedi.

Merih Bayraktar Sultanına baktı şerefe yaptı  Esma sultan ise bayhan ile objektiflere poz verdi

 

Orhan Karvar, Bayhan'lı bir  program yaparak sevenleriyle buluşturacak.Bayhan  yeni albümünün tanıtımını yaparak sevenlerine müjde verecek

 

 Esma Sultan çok neşeli ve gece boyunca çok mutluydu birde dilek balonu ile şansı gülseydi...