DEDEMAN ANTALYA’YA YENİ GENEL MÜDÜR

Dedeman Hotels & Resorts International oteller zincirinin en önemli halkalarından biri olan Dedeman Antalya Hotels & Convention Center'ın “Genel Müdürlük” görevine 9 Aralık 2009 itibariyle Rıfat Orhan Koral atandı.

TURİZMİN SESİ


Eğitimini Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi'nde tamamlayıp, profesyonel iş hayatına 1983 yılında Libya'da yeralan BTK Construction Co.'da bilgisayar programcısı olarak başlayan Orhan Koral, 1986 yılından itibaren sırasıyla; Enka Boskalis'de Muhasebe ve İdari İşler Müdürlüğü, Noble Hotels UK'de Finans Direktörlüğü ve Hilton Antalya'nın açılış ekibinde Finans Kontrolörlüğü görevlerinde bulundu. 1991-1998 yılları arasında Hilton Ankara'nın Finans Kontrolörü olarak çalıştı.

2002 yılına kadar Hilton İstanbul & Parksa Hilton'un Finans Müdürü olarak görevine devam eden Orhan Koral, aynı yıl Kayseri Hilton'a Genel Müdür olarak atandı. 2005 yılında Maçakızı Oteli'nin Genel Müdürü olarak çalıştıktan sonra, 2005-2009 yılları arasında Sunrise Park Resort & Spa ve Starlight Convention Center Thalasso & Spa otelleri Genel Müdürlüğü görevini yürüttü. Koral, 9 Aralık 2009 tarihi itibariyle, bu sene 20. yılını kutlayan Dedeman Antalya Hotel & Convention Center'ın “Genel Müdürlüğü” görevine getirildi. Evli ve bir çocuk babası olan Orhan Koral, iyi derecede İngilizce, orta seviye Almanca ve başlangıç seviyesinde Rusça biliyor.