DARU SULTAN HOTELS ŞİŞHANE AÇILDI

Daru SultanHotels Galata Turizm ve Otelcilik dünyasındaki ilk yerini Şişhanede açtığı 35 odalı Luxury sınıf oteliyle aldı

TURİZMİN SESİ-Bora Özgen

Otel Müdürü olarak Cem Aksoy un göreve getirildiği DaruSultanHotels Galata çok yoğun ve sıkı bir çalışmanın ürünü olarak  yerli yabancı misafirlerin beğenisine sunuldu.

Osmanlı mimarisi iç diyaznı ve Levander Mimari dış cephesiyle geçmişi günümüze taşıyan yapının standartlar üstü odalara,muhteşem Galata, Haliç ve İstanbul boğazının manzarasına sahip olduğunu dile getiren Aksoy her katında başka bir osmanlı padişahının hikayesine yer verildiğini dizaynı ile şimdiden bir çok yabancı turistin otelin  mimarisinden  etkilenerek sadece gezmek için dahi ziyaret ettiğini bildirdi.

SuperGrup un İstanbul daki ilk oteli olan DaruSultan Hotels Galata grubun bundan sonra gelecek diğer otelleri ile ilgilide oldukça iddalı olduğunun bir göstergesi olmuştur.Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın İbrahim Yasubuğa nın da açıkladığı üzere 'Sizleri DaruSultan Hotels Galata 'da konaklamaya değil Sultanların Sırrlarını Keşfetmeye davet ediyoruz''
 
 
Neden DaruSultan ?
Türkiye’nin dünyadaki itibarını daha da ileriye taşımak bizim hedefimiz. DaruSultan, bunu hayata geçiren projelerimizden biri. Dünyanın gerdanı İstanbul Boğazı’nda, omuzu Galata’ya yüzü Haliç’e dönük yaşayan, Levanten Mimari’nin bu son iki binasından birini Sultanlara layık bir hayata hazırladık.
 
 
Her katında zamana yön veren bir Sultan’ın dünyasını teneffüs edeceğiniz, ‘‘vakanüvis’’lerden sızan olayların yaşandığı, Sultanları Sultan yapan sırrın fısıldandığı bir mekân DaruSULTAN. Kalplerinden akan sevgileri gözlerinden taşan, misafirlerini yüreklerinde ağırlayan, hizmetleri görkem ve ihtişam ile yarışan bir ekibin hayat kattığı bir mekân bu DaruSULTAN.
 
 
Adımımızı ilk burada, Galata’da attık. DaruSULTAN’da Sultanlara layık bir tecrübe, bir hikâye, bir lezzet, bir tad için sizi misafirliğe, "hatırı kırk yıllar sürecek bir dostluğa" davet ediyoruz.
 
Daru SultanHotels 
Tünel-Galata bölgesinin tam ortasında yer alan Daru Sultan, ikonik Galata Kulesi'ne 350 metre mesafededir. 
 
 
Spa merkezi, klima ve uydu TV içeren şık biçimde dekore edilmiş odalar hizmetinizdedir.Daru Sultan Hotels Galata'nın tüm odalarında minibar mevcuttur.Odaların çoğu deniz manzaralıdır. 
 
 
Bazı deluxe odalarda spa küveti ve oturma alanı bulunmaktadır.Günlük kahvaltı açık büfe olarak servis edilir.Cafe Dar'inn'de çeşitli taze meyve sularının, kahve ve atıştırmalıkların tadını çıkarabilirsiniz. Ayrıca bistroda Bint çikolata köşesi de vardır.Spa merkezinde Türk hamamı ve masaj hizmetleri mevcuttur.Galata ve Asmalımescit bölgesindeki hareketli sokaklarda pek çok restoran, kafe, bar ve moda tasarımcılarının butikleri yer almaktadır. Ek ücret karşılığında havaalanı servis hizmeti sunulur.Tünel Metro Durağı, Daru Sultan Hotels Galata'ya 100 metre mesafededir. Atatürk Havalimanı ise 22 km uzaklıktadır.
//www.darusultan.com/index.html