DAMAK TADINIZ ŞENLENİYOR

Farklı mimarisi ve eşsiz konsepti ile başarısından ödün vermeyen Concorde De Luxe Resort Hotel, Ramazan boyunca misafirlerine özel lezzetleri, huzur dolu atmosferi eşliğinde sunuyor.

TURİZMİN SESİ


DÜNYA Mutfağı'nın en leziz tatlarını usta ekibiyle misafirlerine sunan Concorde De Luxe Resort Hotel, Ramazan boyunca muhteşem yemeklerle damak tadınızı şenlendiriyor. Concorde De Luxe Resort, Türk Mutfağı'nın vazgeçilmezi et alışkanlığına yeni bir yorum getiriyor. Ramazan boyunca sağlıklı ve besleyici yiyeceklerle iftar sofranızı donatacak Concorde De Luxe, çorba, ızgara et, salata gibi seçeneklerden oluşan zengin lezzet seçenekleriyle sizleri Vinario Steak House&Wine Bar'a davet ediyor.

Hem alışkanlıklarından vazgeçmek istemeyen, hem de değişik lezzetler arayanlar için favori olacak Vinario Steak House&Wine Bar, kremalı patates, sebze ve peynir sos eşliğinde New York Steak, sebze, ızgara patates ve mantar sos eşliğinde Fillet Mignon Izgara, patates sote, kremalı ıspanak ve taze baharatlı jüy sos eşliğinde Kuzu Bonfile Izgara gibi çok özel yemekleri, Dünya Mutfağı'nın değişik lezzetleri ile harmanlıyor. Yemeklerinize eşlik ederek sofranızı renklendirecek Greek Salatası ve Mevsim Salatası da iştahınızı kabartacak kadar lezzetli. Özel Sos Kombinasyonu ile Çikolatalı Muss ise, sevdiklerinizle keyifli akşam yemeği sohbetlerinize eşlik ediyor.

Concorde De Luxe Resort, birbirinden deneyimli aşçıların muhteşem sunumlarıyla şekillenen mönü ve açık büfe alternatifleriyle, tüm misafirlerine nefis lezzetlerin keyfini yaşatıyor. Sıcak bir atmosfer, doyulmaz manzara, muhteşem yemekler ve kaliteli bir hizmet ile tatilinizi geçirmek için, rotanızı Concorde De Luxe Resort Hotel'e çevirmekte geç kalmayın.
Concorde De Luxe Resort Hotel
concordehotel.com.tr