DADAŞLARI BULUŞTURAN AÇILIŞ !

Maltepe Erzurumlu'lar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı 'nın yeni binasının açılış törenine, Erzurum'lu Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın katılımı ile gerçekleştirildi

TURİZMİN SESİ- EGEM KURT


Açılışa çok sayıda Erzurumlu işadamı, vakıf başkanları, medya dünyasının ünlü isimlerinden Erzurum'lu Acun Ilıcalı, milletvekilleri , bürokratlar , sanatçılar ve akademisyenler katıldı.

Maltepe Erzurumlu'lar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Süha Dengizek ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın birer konuşma yaptığı açılışta Beyoğlu Erzurumlular Vakfı Başkanı Aydın Ayyıldız , Pendik Erzurumlular Dernek Başkanı Bünyamin Özbek ,Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı , iş adamı Metin Taş, ressam Aysun Gemalmaz, Sadık Erdoğan,Sezayi Çimen ,gazeteci yazar Fikri Akyüz , Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman,Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı  en başta göze çarpan isimlerdi .Ayrıca Acun Ilıcalı'ya ,Dadaşlar çok yoğun ilgi gösterdiler.

Turizmin Sesi Egem Kurt Erzurumlu ekranların sevilen yüzü medya dünyasından Acun Ilıcalı ile birlikte

 

Erzurumlu dernek başkanları, milletvekilleri ,bürokratlar ,sanatçılar ve akademisyenler katıldı

 

Beyoğlu  Erzurumlular vakfı başkan Aydın Ayyıldız,Pendik Erzurumlular Dernek Başkanı Bünyamin Özbek  Turizminsesi'ni yakından takip ettiklerini söyleyen vakıf başkanlarımıza ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz.