D-MARİN MARİNADAN ÖZEL İNDİRİM

D-Marin Marinalar Grubu sözleşmeli yatçılarına 9 ay sürecek yeni bir uygulama sunuyor

TURİZMİN SESİ


D-Marin Marinalar Grubu, 01 Mart 2011-31 Aralık 2011 tarihleri arasında D-Marin Turgutreis, D-Marin Didim, D-Marin Göcek ve Marina Mandalina (Sibenik, Hırvatistan) marinalarında yıllık bağlaması olan teknelere özel indirim uygulaması başlatıyor. Uygulama kapsamında D-Marin marinalarında sözleşmesi olan yatçılar farklı D-Marin'lerde bağlama ve çekek konularında çeşitli indirimlerden faydalanabilecekler.

D-Marin Marinalar Grubu sözleşmeli yatçılarına 9 ay sürecek yeni bir uygulama sunuyor. Yıllık bağlaması olan tekne sahipleri, 01 Mart 2011-31 Aralık 2011 tarihleri arasında D-Marin Turgutreis, D-Marin Didim, D-Marin Göcek ve Marina Mandalina (Sibenik, Hırvatistan) marinalarında özel indirimlerden faydalanabilecek.

Bağlama İndirim Uygulamaları
D-Marin marinalarında yıllık bağlama sözleşmesi bulunan tekne sahipleri, D-Marin Turgutreis, D-Marin Göcek ve Marina Mandalina'ya gitmeleri halinde bağlama ücretlerinde % 10 indirimden yararlanabilecekler.
D-Marin Didim Marina'da yıllık bağlaması olan tekne sahiplerine ise D-Marin Turgutreis ve D-Marin Göcek marinalara gitmeleri halinde bağlama ücretlerinde karşılıklı olarak % 25 indirim uygulanacak.
D-Marin Didim Marina ya da Marina Mandalina'da yıllık bağlaması olan tekne sahipleri de bu marinalara gitmeleri halinde bağlama ücretlerinde karşılıklı % 50 indirim imkanından faydalanabilecek.

D Marin Göcek ile yıllık bağlama yapmak ve kış sezonunda karaya alınmak istenen ancak lift kapasitesi sebebiyle alınamayan tekneler ile yaz sezonunda 6 ay D-Marin Göcek deniz bağlama sözleşmesi, kış sezonunda 6 ay D-Marin Didim kara park sözleşmesi yapılabilecek. 6 aylık fiyatlar her iki marinanın da yıllık bağlama fiyatları üzerinden hesaplanacak. D Marin Didim Marina çekme – atma fiyatını yıllık bağlama sözleşmesi bulunan teknelere uyguladığı fiyat üzerinden verecek. (Kontratların peşin ödemeli yapılması zorunluluğu vardır.)

Çekek İndirim Uygulamaları
D-Marin Marinalar Grubu içinde yer alan D-Marin Turgutreis-Didim-Göcek ve Marina Mandalina (Sibenik, Hırvatistan) marinalarında yıllık bağlaması olan her tekne, diğer marinalarda çekme atma yapmak isterse o marinanın yıllık teknelere uyguladığı çekme atma ücretini ödeyecek.
D-Marin Turgutreis veya Göcek Marinalarında yıllık bağlama sözleşmesi bulunan tekne sahipleri ise teknelerini D-Marin Didim Marina'da bir ay için karaya çekilmeleri halinde sadece çekme- atma ücreti ödeyecek.
Teknelere, bir aydan sonra karada kalmaları halinde ise bağlamada %25 indirim uygulanacak.

Rezervasyon şartı
D-Marin Marinalar Grubu içinde yer alan marinalarda yıllık bağlama sözleşmesi bulunan tekne sahiplerinin diğer D-Marin Marinalarındaki yer durumu için önceden mutlaka rezervasyon yapması gerekiyor.

Özellikle yaz sezonunda bağlama yeri garantisi verilemeyeceğinden, her marina, bağlama yeri müsaitse D-Marin Marinalarında sözleşmesi olan teknelere öncelik verecek. Bağlama yeri müsait ise D-Marin Marinaları ile yıllık bağlaması olan teknelerin diğer marinalarda kalış süresi ile ilgili bir sınırlandırma yapılmayacak.


2011 D-MARIN DİDİM MARINA BAĞLAMA ve ÇEKEK KAMPANYALARI
12 aylık kontrat yapana, +3 ay ücretsiz bağlama verilecektir.
3 gün bağlama yapana, +1 gün ücretsiz bağlama verilecektir.
1 Ekim 2011 - 30 Nisan 2012 arası bağlama kontratlarına %40 indirim uygulanır.
100 tona kadar olan tekneler m2/euro
1 Ocak - 31 Mayıs ve 1 Eylül - 31 Aralık dönemleri çekme-atma-1 hafta karada park-alt yıkama 10
1 Haziran - 31 Ağustos dönemi çekme-atma-1 hafta karada park-alt yıkama 5
Yıl boyunca çekme-atma-1 ay karada park-alt yıkama 15
100 - 400 ton arası tekneler m2/euro
1 Ocak - 31 Mayıs ve 1 Eylül - 31 Aralık dönemleri çekme-atma - 2 hafta karada park - alt yıkama 15
1 Haziran - 31 Ağustos dönemi çekme-atma - 2 hafta karada park - alt yıkama 10
Yıl boyunca çekme-atma - 1 ay karada park - alt yıkama 20