ÇUBUKÇU’DAN SİYASETE ŞARKI MOLASI

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, yoğun siyasi çalışmaları arasında ziyaret ettiği Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi'nde gençlerle birlikte şarkı söyledi.

TURİZMİN SESİ


Bestesi Teoman Alpay'a ait “Nasıl Geçti Habersiz” şarkısını seslendiren Çubukçu'ya Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan eşlik etti
Beyoğlu Belediyesi'nin Şişhane'deki gençlik merkezi önemli bir ismi ağırladı. Çalışmalarına seçim bölgesi olan 2. bölgede devam Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, yoğun siyasi çalışmaları arasında Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti. Bakan Çubukçu, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın eşliğinde ziyaret ettiği Şişhanedeki gençlik merkezinde gençlerle sohbet etti, şarkılar seslendirdi, tiyatro oyunu izledi.

Gençlerle Şarkı Söylediler
Bakan Çubukçu gençlik merkezinde ilk olarak ilçedeki öğrencilerin Beyoğlu'nu anlatan fotoğraflarından oluşan sergiyi gezdi. Ardından devlet tiyatroları sanatçısı Özlem Güveli Türker'in eğitiminde tiyatro çalışmaları yürüten gençlik merkezi öğrencilerinin sahneye koyacağı “Yaşasın Tiyatro” adlı oyunun provasını izledi. Gençler arasında oldukça keyifli olduğu gözlenen Çubukçu, müzik atölyesinde Beyoğlu Belediyesi Gençlik Orkestrası ile şarkı söyledi. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın eşlik ettiği güftesi Nihat Asar'a bestesi Teoman Alpay'a ait olan “Nasıl Geçti Habersiz” şarkısını seslendiren Çubukçu oldukça keyifli dakikalar yaşadı. Çubukçuya ve Demircan'a orkestranın şefi keman virtüözü Muhammed Yıldırır kemanıyla eşlik etti.

Başkan Demircan'dan Bilgi Aldı
Başkan Demircan, daha sonra Beyoğlu'nda yaşayan gençlerin kültürel ve sanatsal yeteneklerini sergiledikleri merkez hakkında Çubukçu'ya bilgi verdi. İlçede yaşayan gençlerin gençlik merkezinde tiyatro, müzik, resim branşlarında eğitim aldıklarını belirten Demircan, merkezin ilçe okullarında eğitim gören öğrencilerin sergilerine ev sahipliği yaptığını ve konserler düzenlediklerini, tiyatro oyunlarını sahnelediklerini söyledi. Demircan, ayrıca, Keken Çevre Yaz Kampı, gençlere yönelik Beyoğlu kültür gezileri ve daha birçok gençlik projesinin bu merkezden yürütüldüğünü sözlerine ekledi. Bütün sınıfları tek tek gezen Çubukçu merkezin gençlerin eğitimi adına önemli bir hizmet sunduğunu ifade etti.

https://www.turizminsesi.com/haber/cubukcudan-siyasete-sarki-molasi-10402.htm