CRASSULA SPA'NIN BÜYÜSÜNE KAPILIN

Antalya Belek'te yer alan Cornelia Diamond Golf Resort&Spa, lüks bir tatil keyfi yaşamak isteyenler için ideal seçenekler sunuyor

TURİZMİN SESİ


Cornelia Diamond Golf Resort&Spa bünyesinde yer alan Crassula Spa'nın büyüsüne kapılıp, dingin ve doğal ritimde, uyumlu ve sağlıklı bir yaşamı düşlemeye hazır mısınız?Cornelia Diamond bünyesinde bulunan Crassula Spa Merkezi'nde, Wellness hizmetleriyle beden ve ruh yenilenmesi amaçlanıyor. Zen felsefesi detaylarıyla dekore edilen ve 100'ün üzerindeki masaj tekniğiyle donatılan Crassula Spa, kısa süreliğine de olsa size hayatınızın başrolünü teklif ediyor.

Crassula Spa, farklı bakım ve terapileri, masaj teknikleri ile yaz aylarında hem dinlenme hem de huzur dolu bir tatil için ideal bir seçenek oluşturuyor. Crassula Spa'nın hizmetleri arasında Birdie Golf Masajı, 24 ayar Altın Masajı, Holistik Terapi, Abhianga, Shirodara ve Kafa Masajı, La Stone-Sıcak Taş Masajı, Bali Masajı, Havyar Bakımı, St. Barth Freshness Bakımı, Şarap Terapisi, Nar Terapisi, Ayurveda De Luxe Bakımı, Asian Diamond masajı gibi birbirinden farklı masajları bulmak mümkün.

Crassula Spa dört ayrı konsept içerisinde birbirinden farklı masajlar ile misafirlerine hizmet sunuyor:

MAGNİFİQUE : Crassula'nın görkemli dünyasını yaşayacağınız VİP uygulamalar ve sadece Crassula Spa'da bulabileceğiniz bakım ritüelleri içinizdeki tazelenme ihtiyacını ortaya çıkarıyor.

CLINIQUE : Crassula Spa'nın kişiye özel klinik uygulamalarını içeren bu konseptte ağrısız, acısız ve klinik hızında toparlayıcı, gençleştirici vücut ve cilt bakımları sağlığınızı şekillendiriyor.

SPESİFİQUE : Crassula Spa'nın özellikli masajları, vücut ve cilt bakımları ile misafirlerine lüksü yaşatmayı amaçlıyor.

CLASSİQUE : Crassula Spa farkı ile yorumlanan klasik spa bakımları misafirlerine Diamond kalitesinde bir tatil tasarlıyor.

Crassula Spa, misafirlerine özel tasarladığı masajların yanında, yaşam enerjisini en üst seviyelere taşıyacak Reiki'yi Diamond kalitesinde uyguluyor. Zihinsel ve bedensel gerginliklerden kurtulmanızı sağlayacak Reiki, Cornelia Diamond'ın büyüleyici ortamında pozitif enerjinizi artırıyor. Ayrıca fiziksel duruşunuzdan, konsantrasyonunuzun artışına kadar ruh halinize ait bütün unsurları olumlu enerjiye dönüştüren Yoga uygulamalarına, Cornelia Diamond bünyesinde ulaşmanız mümkün.

Çevre dostu istiridyelerle kendinizi şımartın!
Cornelia Diamond Crassula Spa, dünyanın en etkili masaj aracı haline gelen “Lava Shell İstiridye Masajı”nı da yenilikleri arasında misafirlerine sunuyor. İçi doğal mineraller, yosun, magnezyum ile zenginleştirilen istiridyeler, bir saatten daha fazla süre ile sıcak masajın eşsiz deneyimini yaşatıyor.

İstiridyelerin doğal olarak ısıtılmasıyla kabuk yüzeyinde bulunan kalsiyum iyonlarının cilde nüfuz etmesi sağlanıyor. Kalsiyum sayesinde cildinizin kendini yenilediğini hissedebiliyorsunuz.

İstiridyeler, doğal mineraller, deniz yosunu ve magnezyum gibi doğal bileşenler ile zenginleştirilerek uygulanan Lava Shell İstiridye Masajı, cildin kendini yenileyerek daha sıkı ve sağlıklı bir görünüme kavuşmasına yardımcı oluyor. Son derece kolay ve çok yönlü bir masaj tekniği olan Lava Shell, içeriğindeki doğal mineraller ve kalsiyum sayesinde bütün vücut için ideal bir bakım ve rahatlama sağlıyor. Uzman ekip eşliğinde, doğal sıcaklığın şifa gücü ile tanışmak isterseniz LavaShell masaj terapisi tam size göre.

Origanic masaj tekniğiyle kırışıklıklarınıza veda zamanı!
Cornelia Diamond Crassula Spa Merkezi, misafirlerinin sadece tatil ihtiyaçlarını karşılamakla kalmıyor, yepyeni bakım ve masaj teknikleriyle yenilenmelerini de sağlıyor. Crassula Spa bünyesine eklenen yeni masaj tekniklerinden bir tanesi de: Origanic Masaj. İçeriğini ağırlıklı olarak yaban gülü yağının oluşturduğu Klapp Ürün Serisi ile uygulanan Origanic Masaj, bakım trendleri ve güzellik standartlarını doğal yaşamla birleştiriyor. Origanic masaj uygulamasında kullanılan Klapp Ürün Serisi'nin en önemli özelliği, kozmetik ürünlerin içerdiği ve raf ömrünü uzatmak için kullanılan kanserojen madde Paraben içermemesi. Tamamen doğal ve dermatolojik özellikler içeren bu seri ile Crassula Spa Merkezi, sizi kendinizi özel hissettirecek her türlü imkanı sunuyor.

Modern bir atmosfere sahip Cornelia Diamond Crassula Spa Merkezi'nde her biri güzellik iksiri olarak hazırlanan ürünlerle Origanic Masajın size hissettirdiklerine inanamayacaksınız. Yaşlanma sürecini yavaşlatan Argan Yağı, dokulardaki hücre yenilenmesini sağlayan Çin Tarçını Özü, kırışıklıkların azalmasını sağlayan Spilanthes Acmella Çiçeği Özü, cildin bütün vitamin ihtiyacını karşılayan Liftonin, cildin nem tutma kapasitesini artıran Aquarich ve göz çevresi bölgesini sıkılaştıran Eyeliss uygulamaları ile Crassula Spa'da yaşayacağınız deneyimler unutulmaz bir tatil vaat ediyor.