CORNELİA’DA TATİL KEYFİ

Kendinizi çok özel hissedeceğiniz Cornelia de Luxe Resort Tuana Spa, “Uzakdoğu Masajları” konusunda uzman bir ekiple hizmet veriyor

TURİZMİN SESİ
Bilinen klasik masajların ötesinde ruh ve beden üzerinde mükemmel bir etki yaratan bu masaj teknikleri ile yaşam enerjinizin yükseldiğini hissedecek, tatilinize ayrı bir keyif katacaksınız. ŞEHİR merkezinden 30 km uzaklıkta, Antalya'nın gözde tatil beldesi Belek'te yer alan Cornelia De Luxe Resort Hotel, farklı bakım ve terapilerin, masaj tekniklerinin yer aldığı profesyonel SPA'sı ile yaz tatili için ideal bir seçenek oluşturuyor.

Kendinizi çok özel hissedeceğiniz Cornelia'nın Spa Merkezi, “Uzakdoğu masaj teknikleri” konusunda uzman bir ekiple hizmet veriyor. Önce vücudunuzun ihtiyaçlarını, sorunlarını belirleyen masör ve masözler, size uygun masaj tekniklerini ve süresini oluşturarak en doğru programı uyguluyorlar. Böylece ruhunuz ve bedeniniz kusursuz bir uyuma kavuşuyor. Yaşamı bir felsefe olarak sunan Uzakdoğu kültürünün ruh ve beden dinginliğini sağlamak üzere geliştirdikleri bu farklı masaj teknikleri, tüm dünyada büyük ilgi görüyor. Her masaj tekniğinin farklı uygulama alanları ve hedefleri olduğu gibi, masaj ortamının da bu hedefe uygun hazırlanması gerekiyor.

Cornelia De Luxe Resort Tuana Spa, Uzakdoğu kültürünün önemli bir yansıması olan terapi konusunda uzmanlaşırken masaj odası ortamını da orijinaline uygun olarak hazırlıyor. Bu çok özel masaj tekniklerinin bütün iyiliğini, zenginliğini bedeninizin her köşesinde hissedeceksiniz. Uyguladığınız bu keyifli bakımlardan sonra yaşadığınız değişime kimse inanamayacak! Enerji dolu bir tatilin yanı sıra ruh ve beden dinginliği bu yazın size armağanlarından olacak.

Daha iyi hissetmek, daha iyi görünmek ve daha iyi yaşamak için Cornelia de Luxe Resort Tuana Spa mükemmel bir adres!

UZAKDOĞU MASAJ TEKNİKLERİ
Shaitsu Masajı
Bedenin yüzeyinde bir sistem halinde bulunan enerji noktalarına, parmak ve avuç içiyle basınç uygulanarak yapılan bir masaj tekniği. Vücut enerji dengenizi, yorgunluğunuzu, bitkinliğinizi ve ağrı gibi problemlerinizi gidermeye yarıyor.

Thai Foot Masajı
Thai masajının bir türü olan, ayak refleks noktalarından başlayarak dize kadar uygulanan, baş ve boynu da kapsayan Uzakdoğu kökenli otantik bir masaj. “Ahşap çubuklar” yardımıyla gerçekleştirilen masaj tekniği, ruh dinginliğinizi sağlıyor.

Thai Masajı
Sadece ellerle sınırlı olmayıp, özel tekniklerle kollar, dirsekler, ayaklar ve topuklar kullanılıyor. Thai Masajı, dingin bir müzik eşliğinde ve özel tütsülerle donatılan bir atmosferde gerçekleştiriliyor. Aynı zamanda derin rahatlamayı sağlayan bir masaj türü olup sinirsel gerginlikleri gidermeye yarıyor.

Hint Baş Masajı
Kendinizi 45 dakikalık bir rahatlama seansına hazırlayın. Çünkü Hint kökenli olan başın ve omuzların rahatlamasını, zihnin ve ruhun kısa zamanda dinlenmesini sağlayan çok özel bir masaj türü olup size tüm sağlık ve güzellik olanaklarını sunuyor.

www.corneliaresort.com