CORNELİA’DA EŞSİZ TATİL SEÇENEKLERİ

Kaliteli hizmet anlayışıyla düşlerinizin ölçüsünü genişleten Cornelia Diamond Golf Resort&Spa, Cornelia Golf Club ile spor dolu eşsiz bir tatil fırsatı sunuyor

TURİZMİN SESİ
ANTALYA Belek'te yer alan Cornelia Diamond Golf Club, dünyanın en iyi golfçüleri arasında gösterilen Nick Faldo'nun danışmanlığını yaptığı sahasıyla yerli golfçülerin olduğu kadar yabancı golfçülerin de yoğun ilgisini görüyor. 1450 dönümlük bir arazi üzerine konumlandırılan ve Türkiye'deki en büyük natürel golf sahasını da içinde bulunduran Cornelia Golf Club'ün tasarımı da Nick Faldo'nun imzasını taşıyor.

Cornelia Golf Club birbirinden leziz yemekleri, alkollü ve alkolsüz içecek ikramıyla da çok özel. İster golf sporunuzu yaparken bir dinlenme molasında, ister doğayla baş başa eşsiz manzaraya karşı keyifli bir yemekte veya dostlarınızla çay, kahve eşliğinde sıcacık sohbetlerde Cornelia Golf Club size bambaşka saatler yaşatacak. Uluslar arası normlarda, 27 çukur olarak hazırlanan saha, Türkiye'de ilk kez uluslar arası Golf Akademisi olmak için hazırlandı. 4 bin 200 metrekarelik kulüp binası, 9 göl ve yeni çalışmaya başlayanlar için ayrı çalışma alanlarıyla büyük bir yatırım olan Cornelia Golf Club, orman manzarası, denize sıfır konumu, fıstık ağaçları ve kumu ile ender bulunacak bir toprak alan üzerinde yer almakta.

Yaşam alanlarının korunmasına önem vererek hazırlanan saha içinde birçok hayvanın doğal yaşam alanı korunurken golfçüler doğayla iç içe spor yapmanın keyfini çıkartıyor. Uçsuz bucaksız yeşil sahası, doğal alanı korunmuş yapısı ve göletleriyle adeta bir cenneti andıran Cornelia Golf Club, spor yaparken sizi doğayla baş başa bırakıyor. Cornelia Golf Club bünyesi içerisinde açılan David Leadbettery Golf Academy, Avrupa, Amerika ve Asya'da olmak üzere üç kıtada yer alan şubeleriyle golfü kitlelere tanıtma ve öğretme çabalarıyla hareket ediyor. Teorik ve felsefi ders tekniklerini, herkesin ve her yaş grubunun rahatça anlayacağı bir dille öğreten David Leadbettery Academy, Antalya Belek'te yer alan Cornelia Golf Club'te birçok golf tutkunuyla buluşuyor.