CORNELİA İLE BENZERSİZ BİR TATİL

Cornelia De Luxe Resort Hotel, suite oda alternatifleri ile konforun ve kalitenin en tepe noktasını sunarak, benzersiz bir tatil vaat ediyor

TURİZMİN SESİ


Antalya'nın gözde tatil beldesi Belek'te yer alan Cornelia De Luxe Resort Hotel, son derece konforlu ve her türlü ihtiyaca cevap veren suite oda alternatifleri ile yaz tatili için ideal bir seçenek oluşturuyor. Otel konforunu özel bir villada yaşamak isteyen çiftler veya aileler için Villa Junior Suites unutulmayacak bir tatil vaat ediyor. Kendi içerisinde özel bir mekan olan Villalar kısmında tüm odalarda bahçe keyfini yaşayacak, terastan günün her saatinde direk havuza girmenin güzelliğini tadacaksınız. Üstelik sadece bu kısma özel dekorasyonlu bir bar ve kahvaltı hizmeti veren bir restaurant da mevcut.

Daha büyük mekanları isteyen çiftler veya daha kalabalık aileler içinse De Luxe Suite tatilde konforu ve lüksü aynı anda yaşayabileceğiniz güzelliklere ev sahipliği yapıyor. Özel deniz manzaralı jakuzide romantik anlar geçirebileceğiniz De Luxe Suite'de suyun rahatlatıcı etkisiyle tamamen bütünleşeceksiniz. Yerli ve yabancı içkilerden oluşan full minibar da oda keyfinize keyif katacak bir diğer unsur.

Ve lüksün sınırlarını zorlayan, konforun ve kalitenin en tepe noktasını sunan seçenek; Grand De Luxe Suite. Yedi kişilik 120 metrekarelik Grand De Luxe Suit, seçkin tatil kavramını hiç olmadığı kadar üst seviyelere tırmandırıyor. Direk deniz manzaralı odalarda kendinize ait bahçe keyfini yaşayacak, yeşil ve mavinin buluşması ile huzur bulacaksınız. Size özel her gün için meyve sepeti, şampanya, özel çiçek arajmanları, yerli ve yabancı içkilerden oluşan full minibar ve daha birçok sürpriz ile şımartılmaya hazır olun!

Çam ağaçları, kuş sesleri, çiçek bahçeleriyle sarmalanmış Cornelia De Luxe Resort Hotel'in Suite odaları; de luxe otel ayrıcalığı ile evinizin konforunu aratmıyor. Villa Junior, De Luxe veya Grand De Luxe Suite seçeneklerinde huzur dolu bir sessizlik yaşarken, kalabalıktan uzak, size özel günler geçirmenin ayrıcalığını tadacaksınız. Altın sarısı kumlardan oluşan enfes plajı, 2 bin 750 metrekare alana yayılan şelaleli ve jakuzili 5 yüzme havuzuyla Cornelia De Luxe Resort Hotel'de her an suyla buluşmaya hazırlanın. Enerji dolu bir tatilin yanında, ruh ve beden dinginliği de yakalayabileceğiniz Cornelia De Luxe Resort Hotel size tüm beklentilerinizin ötesinde bir tatil fırsatı sunuyor