CORNELİA, AFC AJAX’I AĞIRLAYACAK

Her yıl Avrupa'nın en ünlü takımlarının kamp çalışmaları için seçtiği Cornelia Diamond Golf Resort&Spa, bu yıl da Hollandalı AFC Ajax'ı ağırlamaya hazırlanıyor

TURİZMİN SESİ


DÜNYACA ünlü AFC Ajax takımı kamp çalışmaları için Cornelia Diamond kalitesini seçti. Her yıl Avrupa'nın en önde gelen takımlarını 5 yıldızlı tesislerinde ağırlayan Cornelia Diamond, bu yıl da Galatasaray'ın yeni stadı Türk Telekom Arena'nın açılış maçına davet edilen AFC Ajax'ı ağırlayacak. Yıllardır Türkiye'de kamp yapmayan Ajax Antalya Belek'te 9-15 Ocak 2011 tarihleri arasındaki devre arası kamp çalışmaları için Cornelia Diamond Golf Resort&Spa'yı tercih etti.

Teknik Direktörlüğü'nü bir dönem Galatasaray'da da futbol oynamış Frank De Boer'un yaptığı Ajax'ın 48 kişilik kafilesi Antalya'daki hazırlıkların ardından 15 Ocak 2011 cumartesi sabah uçağı ile İstanbul'a geçecek, Galatasaray ile açılış maçının ardından da ülkesine dönecek.

Avrupa kıtasının en önemli takımlarından Amsterdam merkezli Hollandalı kulüp altyapısı ile de çok ünlü. Futbolcu fabrikası olarak nitelendirilen takımın gençlerden oluşan “Jong Ajax” bölümü birçok kulüp tarafından model alınıyor. Kuruluşu 1900'lü yıllara dayanan, maçlarını 52 bin 328 kişilik Amsterdam Arena'da oynayan Ajax takımının kamp çalışmaları için Cornelia Diamond'u seçmesi Diamond kalitesini ve farklılığını bir kez daha kanıtladı.

Takımın kaptanlığını ünlü oyuncu Uruguay'lı Luis Suarez'in yaptığı Ajax, dört kez Avrupa'nın en büyük kupası olan Şampiyonlar Ligi'ni kazandı. Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde grup maçlarında karşılaştığı Rapid Wien, Avrupa 2.turunda karşılaşacağı Dinamo Kiev, Almanya Bundesliga'dan Köln ve Stuttgart, Sırbistan'ın köklü kulübü Partizan, İsveç'ten Göteburg, Rusya'dan Dinamo Moskova, Bosna Hersek Milli Takımı da 2010-2011 devre arası kamp hazırlık dönemlerinde Cornelia Hotels Golf Spa'yı tercih eden diğer futbol takımları arasında yer alıyor.