ÇOCUKLU AİLELERİN TERCİHİ

Çevreye duyarlı ekolojik çalışmaları ile ön plana çıkan OTIUM Eco Club Side, 2012 yaz sezonunda birbirinden çekici aktiviteleri ile misafirlerini şaşırtmaya devam ediyor

TURİZMİN SESİ


Okulların kapanmasıyla tesise akın eden yerli ve yabancı konuklarına yönelik hazırladığı birbirinden çekici aktiviteleriyle bu yaz da misafirlerine unutulmaz bir tatil yaşatacak. OTI Holding tarafından, ekolojik konsept ile yenilenerek 2009 yılında hizmete açılan OTIUM Eco Club Side, ekolojik bir tesis olması yanı sıra 3 bin 350 metrekarelik alana yayılan 'Çocuk Dünyası' ile de göz dolduruyor. Öncelikli olarak çocuklu aileler tarafından tercih edilen tesis, sahip olduğu geniş aktivite alanları ile çocuklarla tatil yapmayı eğlenceli hale getiriyor.

OTIUM Eco Club Side Genel Müdürü Tamer Mungan, “Tesisimizde pedagojik eğitim almış 10 kişilik uzman kadro eşliğinde sabah 9'dan gece 23'e kadar düzenlenen 'Çocuk Dünyası' aktiviteleri ile tam bir çocuk cenneti olan OTIUM Eco Club Side'de her yaş grubuna farklı etkinlikler düzenleniyor” dedi. OTIUM Eco Club Side'de 4 ile 12 yaş arasındaki çocuklar için düzenlenen Kid's World aktivitelerinden bazılarının 2 haftada bir düzenlenen panayır, yetenek yarışmaları, palyaço showları, magic show, sirk, t-shirt boyama, çocuk jimnastik programları, kek ve pasta yapımı, çocuk olimpiyatları, Angry Bird yarışmaları olduğunu söyleyen Mungan, ayrıca 13-17 yaş arasındaki gençler için Teen Age aktiviteleri düzenlendiğini söyledi. Mungan, genç aktiviteleri arasında Teen's Point Genç Klübü, puzzle oyunları, hip hop dans kursu, Nintendo oyun müsabakaları, Angry Birds yarışmaları, yetenek yarışmaları, mini golf turnuvası, İngilizce, Almanca ve Rusça dil okulu programı ve teen age olimpiyatlarının yer aldığını söyledi.

Çocuklar eğlenirken ailelerin dinlenebildiği bir tatil yeri
Mungan, tesisin ebeveynleri de unutmadığını, konukları için eşsiz bahçesinde arp ve flüt dinletisi gerçekleştirildiğini kaydetti. Mungan, “Antalya Opera ve Balesi sanatçıları havuz başında canlı performansı şampanya ikramı eşliğinde icra ediliyor” dedi. OTIUM Eco Club Side'de düzenlenen aile aktiviteleri ise; ailelerin çocukları ile katılabileceği turnuva ve yarışmalar, Nordic Walking programları, dans okulu, bisiklet gezintileri, Manavgat Irmağı tekne turu, Angry Birds yarışmaları, mini golf turnuvası, karaoke party, havuz başı dance party yer alıyor.