ÇOCUKLARA EN EĞLENCELİ TATİL

Çocuklarınızla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı “en”lerin oteli Cornelia Diamond'da geçirerek, muhteşem bir tatil yapmanın keyfini çıkaracaksınız

TURİZMİN SESİ


Çocuklarınızın 23 Nisan tatilinde unutulmaz anlar yaşaması için her detayı düşünen Cornelia Diamond Golf Resort&Spa, özellikle Atlantis Çocuk Kulübü ile miniklere eşlik edecek. Anne babaları ise bu tatil günlerinde SPA keyfi karşılayacak.

ANTALYA Belek bölgesinin en trendy ve en eğlenceli oteli Cornelia Diamond'ın 5000 m2 alan üzerine kurulu olan Atlantis Çocuk Kulübü, her yaş grubundan çocuklara en iyi hizmeti veriyor. Ayrıca otelin her yerini kaplayan havuzlar, aqua park, cep sineması, uyku ve hobi sahası, snack bar ve macera labirenti adeta çocuklar için bir cenneti andırıyor. Çocuklar için özel bir malzeme ile yapılan Atlantis Çocuk Kulübü'nde çocuklarınız bu tatili doyasıya eğlenerek geçirecek.

Çocukların yemek saatlerini daha eğlenceli kılabilmek için Diamond Restaurant'ın bir bölümü çocuklara ayrılırken, minikler akşamları mini diskoda animatörler eşliğinde eğlenceye devam edebilir. Profesyonel animasyon ekibi gün boyunca çocuklarla ilgilenirken; Yüz boyama, Hint makyajı, dart, sinema, masa tenisi, basketbol, futbol, bowling turnuvaları, oyun alanları, el işleri, mini disko, kumsalda oyun oynama ve birçok etkinlik Atlantis Çocuk Kulübü'nde çocuklarınızı bekliyor.

Tesis içerisinde, 5 bin m² alan üzerine kurulan Crassula SPA da, anne ve babaların bu kısa tatil kaçamağını değerlendirebilmesi için birçok paket program hazırladı. 100'den fazla masajı içerisinde barındıran Crassula SPA; 24 ayar altın masajından, şarap banyolarına, aromatik masajlardan, holistik terapilere kadar zengin alternatifler sunuyor. Zen felsefesi mimariye yansırken, lüks elbette unutulmamış. Crassula Spa'da geçireceğiniz zaman sonrasında kendinizi bir kuş kadar hafif hissedecek, çocuklarınızla geçirdiğiniz tüm zamanları ise ölümsüzleştireceksiniz.

Balayı tatilinize seçkin bir anahtar;Cornelia Diamond Golf Resort&Spa

Hafta sonu kaçamaklarınız için sağladığı kalite ve rahatlığı, hayatınızın en önemli günleri için de alternatifli ve eğlenceli bir tatile dönüştüren Cornelia Diamond Golf Resort&Spa, dopdolu balayı programıyla tüm seçeneklerin ötesine geçiyor.

EVLİLİK hazırlıklarının en zorlu döneminden sonra, harika bir balayı geçirmeyi kim istemez ki… Antalya'nın Belek bölgesinin turizm cenneti Cornelia Diamond Golf Resort&Spa, balayı günleriniz için sizlere unutamayacağınız bir tatil alternatifi sunuyor. 

“Diamond” değerinde aşk yuvanız; CORNELIA DIAMOND GOLF RESORT&SPA

EN muhteşem tatili arayanlar için, ayrıcalıklı hizmeti sunmak üzere dizayn edilen Cornelia Diamond Golf Resort & SPA, iddialı mimarisi ve büyüleyici görünümüyle balayı günlerinizde aşkınıza renk katıyor. Cornelia Diamond, otel girişinde balayı çiftlerine özel ikram ve uygulamaları, eğlence alanları, deniz görünümündeki havuzları, standardın üzerinde oluşturulan özellikleriyle limitleri zorluyor.

Standart odaları dahi 60 m2 olarak tasarlanmış olan Cornelia Diamond, farklı birçok oda alternatifi ile yeni evli çiftlerin heyecanını paylaşıyor. Standart odalarda hem küvet hem de duş konforu yaşatan otel, lüks odalarda ise romantik dakikalar yaşatmak üzere jakuzi keyfi yapmak isteyenlere hitap ediyor. Ayrıca bahçe içinde yer alan ve havuza direk çıkışı olan Garden Family Rooms ve Lake Family Rooms, tüm lüks özelliklerinin yanında içerisinde havuz bulunan ve VIP uygulaması yapılan Diamond Suite Room, golf(bahçe) manzaralı Golf Suite Room, Akdeniz'in pırıl pırıl görünümüyle direk eşleşen Blue Suite Room, misafirlerinin tüm ihtiyaçları göz önünde bulundurularak sınıflanan Lake Villa ve Lake House ile de “Diamond” değerinde bir balayı için her şey sizin için!

Cornelia Diamond Golf Resort&Spa, Crassula Spa Merkezi'nde çiftlere özel romantik atmosferi ve bilinen klasik masajların aksine, ruh ve beden üzerinde etki yaratmayı hedefleyen masaj teknikleri ile misafirlerine keyifli bir tatil vaat ediyor.

Sapore (Akdeniz mutfağı), Sumack (Türk mutfağı), Locantha (Türk ve Osmanlı yöresel mutfağı), Tai Pen (Uzakdoğu mutfağı), Forest Pub (Latin ve Kuzey Amerika mutfağı), Fish&Love (deniz ürünleri mutfağı) ve Buble Vip ( VIP restoran) isimli yedi farklı a la carte restoranı ile çiftlerin damak zevkine de hitap ediyor.

Gününüzü sakin ve huzurlu geçirmenizi sağlayacak pırıl pırıl sahili ve kristal berraklığında mavi denizi ile sizleri ayrı bir dünyaya götürüyor.