COCA-COLA MUTLULUK KAMYONU YOLA ÇIKTI

8 Mayıs'ta İstanbul'dan yola çıkacak olan “Coca-Cola Mutluluk Kamyonu” Türkiye'yi dolaşarak sürpriz mutluluklar yaşatacak...

TURİZMİN SESİ
Coca-Cola Mutluluk Kamyonu Coca-Cola'nındünyanın farklı yerlerinde “Coca-Cola Mutluluk Kamyonu” olarak devam ettirdiği proje, bu sene Coca-Cola'nın 125. yılı vesilesiyle Türkiye'ye de geliyor. 8 Mayıs'ta yola çıkacak olan “Coca-Cola Mutluluk Kamyonu”, 8 Mayıs – 15 Haziran 2011 tarihleri arasında 12 il, 20 ilçe dolaşacak. Bugüne kadar dünyanın pek çok ülkesini dolaşarak, sürpriz hediyelerle küçük mutluluklar dağıtan Coca-Cola Mutluluk Kamyonu, bu kez uygulamasını Türkiye'ye taşıyor.

Coca-Cola Mutluluk Kamyonu yedi bölgeyi dolaşarak yüz binlerce insanı mutlu etmeyi hedefliyor!

İstanbul'dan Mardin'e, Rize'den Bursa'ya kadar Türkiye'nin yedi bölgesini dolaşacak olan“Coca-Cola Mutluluk Kamyonu”nun yüz binlerce tüketiciye ulaşması hedefleniyor. Daha önce Güney Amerika ülkelerinde ve Uzakdoğu'da yola çıkan “Coca-Cola Mutluluk Kamyonu”nun video görüntüleri, Youtube'da en fazla izlenen videolar arasında üst sıralara yerleşti. Uygulama Mayıs 2010'da, dünyanın reklam, dizayn ve iletişim alanında lider olarak tanınan CLIO Altın Interaktif Ödülü'nü aldı. Yayınlanan film Brezilya, Meksika, Japonya ve Rusya'da izlenme rekorları kırdı.

Mutluluk kamyonunun turu, fotoğraf kareleri ile hikaye haline getirilecek…
Yurtdışında gördüğü yoğun ilgiden sonra Türkiye'ye gelen “Coca-Cola Mutluluk Kamyonu” 34 günde Anadolu'yu dolaşacak ve Coca-Cola tutkunlarına küçük mutluluklar dağıtacak. Deneyimli fotoğraf sanatçısı Engin Irız'ın gözünden fotoğraflanacak mutluluk turu, 16 – 17 Temmuz tarihlerinde İstanbul'da yapılacak Rock'n Coke konser alanında yolculuğunu sonlandıracak.

Youtube'daki videoya bu linkten ulaşabilirsiniz: //www.youtube.com/watch?v=hVap-ZxSDeE