CNR, ICVB’NİN ÜYESİ OLDU

Türkiye’nin en büyük fuar şirketi CNR Fuarcılık, şehir tanıtım, pazarlama örgütü olan İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu (ICVB) Türkiye başta olmak üzere, İstanbul’un tüm dünyaya tanıtımını yapmak amacıyla birlikte hareket etme kararı aldı

TURİZMİN SESİ

CNR Holding Alan CEO’su Saltuğ Kabil, “CNR Fuarcılık olarak,  ICVB’nin üyesi olduk. Bizi, ICVB ile işbirliğine iten güç ‘İstanbul’u dünya markası haline getirme’ hedefidir. Bu birliktelikten en çok İstanbul’umuz kazanacak.”  
 
ICVB Genel Müdürü Özgül Özkan Yavuz, “CNR gibi köklü bir kuruluşun üyemiz olmasından mutluyuz. Gücümüzü ve tecrübemizi paylaşacağız.” 
 
Türkiye’nin en büyük fuarcılık şirketi CNR, İstanbul’un gerçek değerinin ortaya çıkarılmasında büyük bir rol oynayan İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu’nun (ICVB)  üyesi oldu. İstanbul’u dünyanın merkezi haline getirme hedefiyle ortak sinerji oluşturan iki kuruluş, yurtiçi ve yurdışında birçok projeye imza atmaya hazırlanıyor.
 
CNR Holding Alan CEO’su Saltuğ Kabil, CNR Fuarcılık’ın İstanbul’un uluslararası platformlarda tanıtımına ve markalaşmasına büyük katkılar sunan iki kuruluşu bir araya getiren en büyük itici unsurun ‘İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin gücünü dünyaya göstermek’ olduğunu söyledi.
 
ICVB ile CNR’nin yakın zamanda yurtiçinde ve yurtdışında ‘İstanbul’un dünyanın merkezi olmasını sağlamak’ amaçlı birçok işe imza atacağını anlatan Kabil, “Dünyada artık kongre ve fuarlar bir arada düzenleniyor. Türkiye’de de bu trend yavaş yavaş yayılıyor. Bizim ICVB ile yapacağımız birliktelikler ile inanıyorum ki yakın gelecekte İstanbul’da çok büyük fuar ve kongrelere imzalar atacağız” dedi.
 
Türkiye’nin daha fazla fuar ve kongre alanına ihtiyacı yok”
ICVB’nin  İstanbul’u bugün dünyanın uluslararası toplantı sektörünün önde gelen destinasyonlarından biri haline getirdiğini belirten ICVB Genel Müdürü Özgül Özkan Yavuz da şöyle konuştu: “Biz ICVB olarak Kültür ve Turizm Bakanlığımızın uluslararası kongre ve fuarlarını organize ediyoruz.  İstanbul adına potansiyel kongreler için satış ziyaretlerinde bulunuyoruz. Tüm bu faaliyetlerimizi üyelerimiz ile birlikte yürütüyoruz. Bizim amacımız İstanbul’u dünyada marka haline getirmek. Bu doğrultuda CNR gibi köklü bir kuruluşun üyemiz olmasından çok mutluyuz. İstanbul için çok önemli işbirliklerine gidecek yolda ilk adımımızı attık.” İstanbul’un daha fazla fuar ve kongre alanına ihtiyacı olmadığına da dikkat çeken Yavuz, “ İstanbul’un 5 yıldızlı otellere ihtiyacı yok. Bizim 3 yıldızlı, 4 yıldızlı otellere ihtiyacımız var.  Bunun dışında şehrin, yurtdışından gelecek talebi karşılayacak, olağandışı tasarımlara sahip fuar ve kongre alanlarına da sahip olması gerekiyor” dedi.