CLUB SENO'YU SETUR PAZARLAYACAK

Alman turizm devi TUI'nin (Touristik Union International) dünyada ilk kez Türkiye'de hizmete açtığı yeni otel markası Club Seno'nun yetkili satış acentesi Setur oldu

TURİZMİN SESİ


Türkiye'de Robinson, iber Otel, Sensimar ve Magic Life otel markalarıyla 15 tesisi bulunan Alman turizm devi TUI, yeni otel markası Club Seno'nun ilk halkasını Muğla Sarıgerme'de hizmete açtı. Hizmete yeni açılan 18 bungalovdan oluşan ve toplamda 184 odalı tesisin yetkili satış acentesi de Setur oldu. Setur ve Club Seno'nun otelde ortaklaşa düzenlediği tanıtım toplantısına Magic Life Türkiye Genel Müdürü Coşkun Özavnik, Club Seno Genel Müdürü İskender Anıl, Magic Life GmbH CEO'su Dr. Andreas Karsten'in asistanı Benan Jellinek ile Setur Pazarlama Müdürü Gökhan Dedeoğlu katıldı.

Magic Life Türkiye Genel Müdürü Coşkun Özavnik önümüzdeki yıllarda zincire dönüştürmeyi planladıkları Club Seno'nun ilk halkasının Sarıgerme'de hizmete açtıklarını vurgulayarak şöyle konuştu: “Otel 50 milyon Avro'ya mal oldu. İnşasına yakında başlayacağımız suit bungalovlarla oda kapasitemiz 184'ten 314'e çıkacak. Tesisin yarı hissesi TUI AG bünyesindeki Turcotel Turizm Anonim Şirketine, diğeri ise Cemalettin Bilgiç'e ait German Tur'a ait. Otelin hemen karşısındaki Baba Adası da bize ait. Burayı ilk etapta başkaları yanlış kullanıp doğayı tahrip etmesin diye aldık. İleride ihtiyaç olması halinde adanın bir kısmını restoran olarak kullanabiliriz.”

Club Seno Genel Müdürü İskender Anıl da 290 bin metrekare alan üzerine kurulan tesiste animasyon ekibi ile birlikte 200'ü aşkın kişiye istihdam imkanı sağlandığını belirtti. Anıl, oteli üst gelir grubuna hizmet verecek şekilde tasarladıklarını belirterek, “Misafirler arasında ayrım yapmayacağız. Otelimizde Türk, Avrupalı ve Rus misafirlere yönelik eşit kapasiteler ayıracağız” diye ekledi.

Sundukları rezervasyon ve tatil seçeneklerine son olarak Magic Life'ın üst gelir grubunu hedefleyen Club Seno'yu eklediklerini dile getiren Setur Pazarlama Müdürü Gökhan Dedeoğlu ise Club Seno'da uygulayacakları kampanyaları şöyle özetledi: “Her bakımdan kendine özgü bir mekan olan Club Seno'da müşterilerimize 30 Haziran tarihine kadar sürecek bir kampanyamız var. Haziran boyunca müşterilerimize Club Seno'da, Word'e özel yüzde 25 indirim veya yüzde 20 indirim + 6 taksitle unutulmaz bir tatil yapma fırsatı sunacağız. Halen geceliği kişi başı 300-350 lira arasında değişen tesisin yüksek sezondaki gecelik fiyatı ise 400 lira olabilir.”

Adını İtalyanca 'körfez' kelimesinden almış
Türkiye'de dört farklı otel markasıyla hizmet veren Alman turizm devi TUI'nin (Touristik Union International) dünyada ilk kez Türkiye'de hizmete açtığı yeni otel markası adını İtalyanca 'körfez' anlamına gelen 'Seno'dan almış. Dalaman Havaalanı'na 20 dakika mesafede, Sarıgerme'de koyuna hakim bir konumda olan tesisin aşağısında çam ağaçlarıyla çevrelenmiş, ince kuma sahip bir plaj bulunuyor. Club Seno'da, doğal doku, vahşi kayalıklar ve yöresel bitkiler korunarak tamamlanmış sosyal alanların yanı sıra, toplam 184 odasıyla hizmet veren kulüpte, zeytin, kızılçam ve pırnal meşesinden oluşan 5 bin tescilli ağaç bulunuyor. Doğayla uyumlu olarak hazırlanan 2 katlı bungolowlar, modern iç tasarımlarla birleştirilmiş.