Club Med’le Eşsiz Bir Dağ Deneyimi

Kayak tutkunları için kış tatili planları başlıyor

TURİZMİN SESİ


Asyanın mistik coğrafyasındaki Club Med Kiroro Grand Japonya’dan Taranteise vadisinin mücevheri La Rosière Fransa’ya, Güney Alplerinin en büyük alanı Serre Chevalier’e eşsiz bir dağ deneyimi ve kayak heyecanı… Kayak tatilini şimdiden planlayarak bu kış karın tadını en özel destinasyonlarda en keyifli şekilde çıkartmak isteyenler Club Med’in rakip tanımayan her şey dahil kayak tatili konseptiyle benzersiz bir deneyim yaşayacak.Yaz henüz bitmese de özellikle beyaz zirveleri özleyen kayak tutkunları için artık kış tatili planlarını yapma vakti geldi. Club Med, en iddialı kayak bölgelerinde bulunan ve her kesime birbirinden farklı temalı konseptler sunan tesislerinde, çocuklu aileler, çiftler veya arkadaş grupları için 25’i aşkın alternatif ile 2025 kışına hazırlıklarını sürdürüyor.

Yüksek doruklarda, sınırsız pistlerde ister özgürce tek başına ister pakete dahil ESF hocaları rehberliğinde seviyeye göre oluşturulan gruplarla stil geliştirerek geçirilen günün ardından tesisten doğrudan kayakla çıkış avantajına sahip Club Med’lerde misafirleri karşılayan özel eğlence ve aktiviteler, kapalı havuz, sauna, hamam ve spa merkezleri ve kar yürüyüşü, kar bisikleti, yoga gibi kayak dışı aktivitelerle kış tatiline ayrı bir keyif katıyor. Bu kış tatilini ister Alplerin doruklarında ister Japonya’da geçirmek isteyenlerin Club Med’in birbirinden özel tesislerinde tek düşünmesi gereken, zamanlarını hangi aktivitelerle değerlendirip gurme lezzetlerden hangilerini tadacakları olacak.

Bembeyaz Toz Karla Kaplı Harikalar Diyarı: Club Med Kiroro Grand
Harikalar diyarı Kuzey Hokkaido Adası'nda, parıldayan beyaz toz karlarla kaplı bu gizli cennette yer alan ve Japon geleneklerini batı cazibesiyle birleştiren Club Med Kiroro Grand, kayak tutkunlarını el değmemiş doğanın kalbinde ağırlıyor. Kış sezonu beş ay boyunca süren bu ayrıcalıklı konum, başlangıç seviyesindeki kişilerden deneyimli kayakçılara kadar herkes için mükemmel bir destinasyon. Zengin kültürel deneyimler, heyecan verici sporlar ve aile dostu etkinliklerle harmanlanan Kiroro, kış sporları ve dağ yaşamına egzotik ve ayrıcalıklı bir yolculuk sunuyor.Kayak heyecanının ötesinde, tesis aynı zamanda kayak yapmayanlar için de eşsiz restoran ve bar konseptleri, geleneksel Onsen (Japon kaplıcası), spa ve wellness alanları sunuyor. Club Med Kiroro Grand, kayak tutkunlarından acemilere, meraklı kaşiflerden ailelere, arkadaş gruplarından çiftlere ve tek başına seyahat edenlere kadar herkesi, benzersiz olduğu kadar sıra dışı bir destinasyonu tatmaya ve deneyimlemeye davet ediyor.

Tarentaise vadisinin mücevheri: La Rosière
Kolayca erişilebilen konumuyla La Rosière tesisi Montvalezan bölgesindeki şirin La Rosière kasabasına bakıyor.
1950 metre yükseklikte konumlanan Club Med La Rosière’de konukları Exclusive Collection alanında lüks bir konforun yanı sıra Tarentaise vadisinin nefes kesici manzarası bekliyor. Tarentaise Vadisi ile Aosta Vadisi arasında, efsanevi Küçük Saint Bernard Geçidi'nin yakınında, Hannibal ve fillerinin izlediği rota üzerinde yer alan La Rosière, Fransa ve İtalya arasında bağlantı sağlıyor. Tasarımı dağ hayatının, geleneksel taş ve ahşap işçiliğinin yansıması olan bu özel tesiste konuklar dağların tadını doyasıya çıkarıyor.Club Med La Rosière, dünyanın en karlı kayak merkezlerinden biri olarak öne çıkarken tüm seviyelere hitap eden pistleriyle yeni başlayanların da keyif alacağı kayak erişimi sunuyor. La Rosière, aile dostu bir kayak merkezi olarak aileler için uyarlanmış özel oda ve etkinlik imkanlarıyla Club Med ruhunu devam ettiriyor.

Güney Alpleri'nin ruhuna dalın…

Yenilenen Serre Chevalier çocuklu aileler için yeni bir seçenek
Güney Alpler'in en büyük kayak alanı olan Serre Chevalier, 250 kilometrelik pistleri ve orman kayakçıları için benzersiz bir oyun alanı sunan büyüleyici çam ormanlarıyla tanınıyor. İster yüksek irtifada bir deneyim arıyor olun, ister çam ormanlarında keyifli bir kayak yapmayı, kar parklarında eğlenceli bir gün geçirmeyi ya da koruma altındaki alanlarda aile dostu bir gezinti planlıyor olun, Serre Chevalier’de hepsini bulmak mümkün.

Meraklılar ve spor tutkunları için gerçek bir cennet olan Ecrins ve Queyras doğal parklarına açılan kapıdaki Club Med Serre Chevalier, hem yeni başlayanlar hem de deneyimli kayakçıların yanı sıra kültür tutkunları için de mükemmel bir tercih. Geçtiğimiz kış sezonunun sonunda kapılarını kapatan Serre Chevalier, premium segmente yükseltilmek üzere odalardan restoranlara, spadan kayak odalarına kadar yenilenerek kapılarını tekrar 15 Aralık’ta açacak. Bölgeye has güneş saatinin izlerini taşıyan, canlı renkler, konsept alanlarla tamamen yeniden tasarlanan tesiste konuklar huzur, eğlence ve heyecan dolu bir dünyayı kucaklayacak.