CLUB MAGIC LIFE’A TUI ÇIKARTMASI

Dünyanın en büyük tur operatörü olan TUI'nin üst düzey yöneticileri CLUB MAGIC LIFE Kemer'i ziyaret ederek, yeni konsept '”single&couple” hakkında bilgi aldı

TURİZMİN SESİ


CEO'su Peter Long, bir grup TUI üst düzey yöneticisiyle birlikte Club Magic Life Kemer Imperial'i ziyaret ederek, kulüp ve yeni Single&Couple konsepti hakkında bilgi aldı.

Peter Long'un yanı sıra Dr. Volker Böttcher (TUI Almanya CEO'su), Will Waggott (TUI Travel PLC Ticari Müdürü), David Harper (TUI Travel PLC Satın Alma Müdürü), Michael Kimmer (TUI Travel Russia Satın Alma Müdürü), Bart Brackx (Batı Avrupa İdari Müdürü) ve Sena Uzgören'in (TUI Avusturya Yönetim Kurulu Üyesi) dahil olduğu grup, CLUB MAGIC LIFE CEO'su Dr. Andreas Karsten, Kemer Kulüp Genel Müdürü Nina Ercoşkun ve CLUB MAGIC LIFE Center Genel Müdürü Başak Erel tarafından ağırlandı.

CLUB MAGIC LIFE Kemer Imperial geçtiğimiz ay misafir memnuniyeti oranlarına göre TUI otel ve resortlarına verilen TUI Holly ödülüne layık görülmüştü. Toplam 35.250 m² alana kurulu olan CLUB MAGIC LIFE Kemer Imperial, 253 odaya sahip. Bu sezon ile birlikte Single&Couple tatilini uygulamaya başlayan kulüp, relax konseptiyle dikkat çekiyor.

CLUB MAGIC LIFE'ta “her şey içinde”
CLUB MAGIC LIFE'ın sunduğu “her şey içinde” sisteminde, yiyecek-içecek başlığı altında ana restoran, 3 ala carte restoran (Akdeniz, Tayland ve Türk mutfağı), 24 saat boyunca kulüplerde 7 farklı noktada yeme-içme imkanı (öğle ve akşam yemeklerindeki yerli alkollü ve alkolsüz içecekler, gün boyu barlarda içilecek yerli ve yabancı alkollü alkolsüz içecekler, 24 saat açık wunder bar, sandviç köşesi, öğleden sonra snack, 5 çayı-kahve-pasta, gece yarısı büfesi vb) sunuluyor.

Spor aktivitelerinde ise tenis, tenis kursu, masa tenisi, basketbol, okçuluk, plaj voleybolu, plaj futbolu, mini futbol, uçurtma, dart, dağ bisikleti, banana, su kayağı, deneme dalışı, sörf, wakeboard, kneeboard, badminton, kano, yelken, katamaran, su voleybolu ve basketbolu yer alıyor. Tek fiyat içinde sunulan diğer imkanlar arasında ise hamam, sauna, kapalı havuz, sporlar, (fitness–wellness) mini barlarda soft içecekler, internet cafe, yaratıcılık atölyesi, canlı müzik, gece şovları, uluslararası sanatçıların konserleri ve yine uluslararası üne sahip gösteri ve şovlar bulunuyor.