CLUB MAGIC LIFE’A ÖDÜL

Yeşille mavinin buluştuğu ender güzellikte bir alana kurulu olan CLUB MAGIC LIFE Marmaris kendi kategorisinde Zoover 2010 en iyi otel ödülünü aldı

TURİZMİN SESİ
Özel bir koya sahip ve yemyeşil bir yamaca kurulu olan CLUB MAGIC LIFE Marmaris misafir memnuniyetine dayalı ödüllerine bir yenisini daha ekledi. 76 adet bungalowdan oluşan CLUB MAGIC LIFE Marmaris, Avrupa'nın en büyük bağımsız tatil yorum sitesi olan Zoover'de kendi kategorisinin en iyi oteli seçildi.

CLUB MAGIC LIFE Marmaris Genel Müdürü Can Girgin, “CLUB MAGIC LIFE olarak her zamanl olduğu gibi bizim önceliğimiz kalite standartları çerçevesinde hizmet vermek ve misafirlerimin memnuniyetini maksimuma çıkarmaktır. Biz de kulübümüzde bu politikamızı en iyi şekilde uygulamaya ve misafirlerimizin tatillerinin bitiminde unutulmaz anılarla buradan ayrılmalarını amaçlıyoruz. Aldığımız ödüller ise bu hizmet anlayışımızın bir sonucu olmaktadır” dedi.

MAGIC LIFE'ta “her şey içinde”
Türkiye, Mısır, Tunus, Yunanistan ve Fuerteventura'da olmak üzere 13 kulüp ve bir Nil teknesiyle misafirlerine hizmet veren MAGIC LIFE'ın sunduğu “her şey içinde” sisteminde, yiyecek-içecek başlığı altında ana restoran, 3 ala carte restoran (Akdeniz, Latin Amerika ve Türk mutfağı), 24 saat boyunca kulüplerde 7 farklı noktada yeme-içme imkanı (öğle ve akşam yemeklerindeki yerli alkollü ve alkolsüz içecekler, gün boyu barlarda içilecek yerli ve yabancı alkollü alkolsüz içecekler, 24 saat açık wunder bar, sandviç köşesi, öğleden sonra snack, 5 çayı-kahve-pasta, gece yarısı büfesi vb) sunuluyor. Spor aktivitelerinde ise tenis, tenis kursu, masa tenisi, basketbol, okçuluk, plaj voleybolu, futbol, dart, dağ bisikleti, banana, su kayağı, deneme dalışı, sörf, wakeboard, kneeboard, badminton, kano, yelken, katamaran yer alıyor. Tek fiyat içinde sunulan diğer imkanlar arasında ise hamam, sauna, kapalı havuz, sporlar, (indoor GYM–wellness) mini barlarda soft içecekler, internet cafe, yaratıcılık atölyesi, canlı müzik, gece şovları, uluslararası sanatçıların konserleri ve yine uluslararası üne sahip gösteri ve şovlar bulunuyor.