CLAMARAN'IN ADAM&EVE PERFORMANSI

House müziğin dünyada önde gelen temsilcilerinden Antoine Clamaran, geçtiğimiz hafta sonu Adam&Eve Hotels'de verdiği konserde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı

TURİZMİN SESİ


Ünlü DJ, sahnede kaldığı 3 saat boyunca en çok dinlenen parçaları çalarken izleyiciler müziğin ritmine kendini kaptırarak gece boyunca dans etti. Dünyanın en iyi tasarım ve Avrupa'nın en iyi çift oteli ödüllerinin sahibi Adam&Eve, bu yaz da düzenlediği etkinliklerle adından sıkça söz ettirecek. Turizmin yeni trendi 'eğlence'nin çekim merkezi olmayı hedefleyen Adam&Eve, house müziğin en önemli ismi Fransız Antoine Clamaran'ı geçtiğimiz hafta sonu müzikseverlerle buluşturdu.

3 saat sahnede kalan ünlü DJ, albümünde en çok beğenilen şarkılardan Live Your Dreams, Believe ve Gold'u da konserinde çaldı. Muhteşem ses, ışık, sahne ve görsel şovlardan oluşan konsere yoğun katılım dikkat çekerken ses ve ışığın birlikteliğini sahneye yansıtarak gittiği her ülkede büyük ilgi gören DJ Antoine Clamaran aynı zamanda izleyicilere görsel bir şölen de sundu.