CITY'S'DE CADILAR BAYRAMI ETKİNLİĞİ

Moda ve yaşam merkezi City's Nişantaşı, çok konuşulacak bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor

TURİZMİN SESİ
31 Ekim Cadılar Bayramı'na özel gerçekleşecek etkinlik kapsamında ziyaretçiler farklı ve keyifli bir etkinliğe dahil olacak. City's Nişantaşı dünya ile aynı zamanda 31 Ekim Pazar günü “Cadılar Bayramı” etkinliği ile ziyaretçilerine eğlenceli ve keyifli anlar yaşatacak. Number One canlı Dj performansları ile başlayacak gecede heyecan ve tempo hiç düşmeyecek. 16:00- 17:00 saatleri arasında Akkavak etkinlik alanında çocuklara yönelik düzenlenecek “Karton Balkabağı Boyama Atölyesi” ile minikler kartondan balkabağı maketleri yapabilme fırsatı bulabilecek.

City's Nişantaşı Cadılar Bayramı'nda özel olarak şeker, çikolata ve içki dağıtımı aktiviteleri gerçekleşecek. City's Nişantaşı bu değişik etkinlikte keyifli anlar yaşamanız için sizi 31 Ekim Pazar günü moda ve yaşam merkezi City's Nişantaşı'na bekliyor.

City's Nişantaşı Hakkında
Türkiye'nin ve Avrupa'nın sayılı alışveriş merkezleri arasında yer alan, moda ve yaşam merkezi City's, şehrin en prestijli noktası Nişantaşı, Teşvikiye Caddesi'nde; büyüleyici mimarisi, tüm yaş ve gelir gruplarına hitap eden ulusal ve uluslar arası birbirinden özel markaları, keyifli cafe&restaurantları ve benzersiz hizmetleriyle bir “Life Style Center” olarak konumlanmaktadır. City's Nişantaşı, CityLife sinemaları ve 6 katlı, 1600 araç kapasiteli ve 7/24 açık otoparkıyla da Nişantaşı'nın nabzını tutmaktadır.