ÇINAR RESTAURANT’TA İFTAR KEYFİ

Kemer'in doğal güzellikleri ünlü Ulupınar'da yerli ve yabancı misafirlere hizmet veren Çınar Restauran'ta Ramazan hazırlığı başladı

AYŞULA ÖZGEN-TURİZMİN SESİ


Yabancı turistlerin buluşma noktası olan Çınar Restaurant , Ramazan ayı boyunca farklı tatları gelen yerli müşterilerine de sunacak. Çınar Restaurant Sahibi Mustafa Nadir Kaya “ Ramazan ayına hazırız ve lezzetli yemeklerimizi tatmaya herkesi bekliyoruz.” dedi.


1985 yılında kurulan bölgenin ilk işletmesi olan Ulupınar Çınar Restaurant müşterilerini en iyi şekilde ağırlıyor. Ramazan Ayı boyunca hizmetini daha da sıklaştıracak olan Çınar Restaurant, İftar için farklı lezzetleri gelen konuklarına sunacak.

Bunlar arasında Çınar İftar Çorbası, Alabalık ürünleri, Bıldırcın, Saç kavurma,tavuk şiş,kuzu şiş,kalamar,fırında mantar,hazır lavaş ekmeği ve yine Ulupınar'da ilk kez Çınar Restaurant'a özel ketçaplı mayonezli helva döşemeli fırında dondurma ve kavun içi dondurma ile farklı bir atmosferde orucunu açmak isteyenler için farklı bir hizmet sunacak.

İftar açmak için Çınar Restaurant'ı tercih edenleri buz gibi akan suların muhteşem sesi ve balıkları seyretmenin rahatlığı ile oruçlarını açabilecekler.


Çınar Restaurant'ın menüsünde sabahları bal,tereyağ,domates,peynir,zeytin çeşitleri,kömür üstünde saç tavada köy yumurtası ve meyve mevcuttur.

Çınar Restaurant'ın zengin menüsünde mevsim salata,çoban salata,fırında,ızgarada ve tavada sürpriz çınar soslu alabalık

Çupra,kalamar,levrek,mercan,iç karides

Sigara böreği

Meze olarak ise ezme,haydari,süzme yoğurt,cevizli tulum peyniri,fırında patlıcan ezmesi

Güveçte özel ketçaplı mayonezli helva döşemeli fırında dondurma 

Rus salatası,fırında kırmızı biber

Yöresel karışık turşu


Çınar Restaurant Sahibi M.Nadir Kaya yaptığı açıklamasında, ''Öncelikle şimdiden herkesin Ramazan Ayını kutluyorum. Önümüzdeki günlerde başlayacak olan. İftar için herkesi Ulupınar'a ve Çınar Restaurant'a bekliyoruz.''dedi.

Fırında bıldırcın

Çınar Restaurant Sahibi M.Nadir Kaya yaptığı açıklamada, “Yerli yabancıçok sayıda misafirimizi bu güzel doğal ortamda misafir ediyoruz.

Garsonlarımız da burasını tercih eden misafirlerimize farklı bir hizmet veriyor. “ dedi.


Ulupınar Çınar Restaurant'a Nasıl Gideceksiniz?
Kemer'e 30 km. Antalya şehir merkezine 70 km. mesafede bulunan Ulupınar Köyü'nde,Çınar Restaurant doğa ile iç içe botanik bir ortamda yemek yemenin keyfini yaşayacağınız bir mekan. Deneyimli ve güler yüzlü kadrosu ile 250 kişilik kapalı ve açık alan mekanı ile çeyrek asırdır müşterilerine hizmet vermektedir.Yemek yemeye gelen müşterilerin arabaları ise otopark görevlisi tarafından korunup,yıkanmaktadır.