CİBALİKAPI BALIKÇISI BODRUM’DA

Cibalikapı Balıkçısı şimdi de Bodrum Yarımadasının en güzel koylarından biri olan Torba'daki My Bodrum Beach'de konuklarını ağırlıyor.

TURİZMİN SESİ


Haliç ve Moda'daki iki şubesi ile yaklaşık 10 yıldır İstanbul'da hizmet veren geleneksel Rum meyhanesinin günümüz temsilcisi Cibalikapı Balıkçısı Bodrum'daİstanbul'un iki ünlü işletmecisinin tecrübelerini birleştirdiği konsept mekan 'My Bodrum Beach' bu sezonun favori adreslerinden birisi. Torba'da manastır mevkiinde bulunan My Bodrum Beach, gün içerisinde pırıl pırıl denizi ve plajı ile son derece konforlu hizmet vererek tatilcilerin keyifli anlar geçirmesini sağlarken, mekanın iskelesindeki şezlonglar akşamları yerini Cibalikapı Balıkçısı'nın ahşap masalarına bırakıyor.


Bodrum yarımadası pazarlarından toplanan taze otlar, günlük balıklar ve diğer deniz ürünleri Osmanlı, Rum, Ermeni, Ege ve Akdeniz mutfağının geleneksel tariflerine uygun bir şekilde özenle hazırlanıyor. Mutfağında kullanılan her malzemenin mevsiminde tedarik edilmesi, doğal, sağlıklı ve en iyisi olması prensibinden asla ödün vermeyen Cibalikapı Balıkçısı'nın yıllardır kullandığı zeytinyağı ve deniz tuzu bunun en iyi örneği. Kullandığı zeytinyağının İtalya'da bilimsel kriterlere göre yapılan zeytinyağı kalite yarışmasında birinci olması Cibalikapı Balıkçısı'nın malzeme seçimlerinde ne kadar doğru kararlar verdiğini gösteriyor.

Rafine edilerek insan sağlığı için faydalı tüm minerallerinden ayrıştırılmış sofra tuzu yerine, doğal deniz tuzunu kullanarak mutfağının lezzetine ayırt edici bir fark katıyor. Yıllardır birçok ulusararası dergi ve rehberlerde yer alan, İstanbul'a yolu düşen lezzet düşkünlerine özellikle tavsiye edilen, gurme turizminde önemli bir yeri olan Cibalikapı Balıkçısı şimdi Torba'daki My Bodrum Beach'de muhteşem ambiyans eşliğinde unutulmaz anlar geçirmek isteyenler için en önemli adreslerden birisi oldu. Gözünüze ve damağınıza hitap eden mekanda Türk, Yunan ve Rum müziğinin en güzel örneklerini dinlerken ruhunuzunda dinlendiğini hissedeceksiniz.

Ayrıca, alakart ve fiks mönü seçeneği dışında zengin balık, meze, arasıcak, şarap, rakı ve tatlı seçenekleri arasında karar vermekte zorlananlar için bir de tadım mönüsü hazırlayan Cibalikapı Balıkçısı'nda artık hiçbir lezzetten mahrum kalmadan herşeyin tadına bakabiliyorsunuz.
www.cibalikapibalikcisi.com