CHAINE DES ROTISSEURS ÜYELERİ ISTANBUL’DA

World Travel Awards tarafından 2007 ve 2008 yıllarında Türkiye'nin En İyi İş Oteli seçilen Mövenpick Hotel Istanbul'da, 9 Ekim 2009, Cuma akşamı Chaine Des Rotisseurs üyeleri bir araya geldi

TURİZMİN SESİ


Geçmişi ortaçağa uzanan, yıllar sonra 1950'de yeniden kurulan ve ortak ilgi alanı yemek sevgisi üzerine kurulu Chaine Des Rotisseurs Türkiye üyelerinden 90 kişinin buluştuğu yemeğe, Chaine Des Rotisseurs Paris'in Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Başkanı Mohamed Hammam ve Mövenpick Hotel Istanbul'un Genel Müdürü ve Türkiye Bölge Müdürü Frank Reichenbach ev sahipliği yaptı.

Düzenlenen kokteylin ardından konuklara, 1 Michelin Yıldızlı, Gault Millau tarafından 20 üzerinden 18 puan ile ödüllendirilmiş ve 2005 yılında İsviçre'nin En İyi Şefi seçilen Robert Speth tarafından hazırlanan özel menü, Gault Millau 2008 Yılının Sommelier'i ödülüne sahip Yvan Letzter'in seçtiği İsviçre şarapları eşliğinde sunuldu.

Chaine Des Rotisseurs yemeğine, Mövenpick Holding CEO'su Guido Egli, otellerin genel müdürleri ve yöneticileri, gurmeler, iş ve turizm dünyasının önde gelen isimleri katıldı. Yemeğin sonunda bu özel geceyi hazırlayan Frank Reichenbach, Robert Speth, Yiyecek-İçecek Müdürü Barış Altınkök, mutfak ve servis ekibi, konuklar tarafından muhteşem organizasyon için tebrik edildi.

Mövenpick Hotels & Resorts, 12.000'in üzerinde çalışanı, 26 ülkede hizmette ve yapım aşamasında olan 90'ı aşkın oteli ile hedef pazarı olan Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Asya'da hizmet vermektedir. İsviçre kökenli uluslararası otel grubu, büyüme ve gelişmeye önem vermekte ve portfolyosundaki otel sayısını 2010 yılına kadar 100'e çıkarmayı planlamaktadır.

Üst düzey bir otel yönetim şirketi olarak konumlandırılan Mövenpick Hotels & Resorts iş ve konferans otelciliği ile tatil yörelerinde resort otelciliği yapmakta, konuklarını kalite, güvenirlilik, ilgi ve kişiye özel hizmet anlayışı ile ağırlamaktadır. Otel grubunun yüzde 66,7'sine Mövenpick Holding, yüzde 33,3'üne ise Kingdom Group sahiptir.