CENOVA İSTANBUL'DA TANITILDI

Intra Turizm organizasyonu ile Istanbul'a gelen Ligurya/Cenova'nın üst düzey turizm yetkilileri bölgelerini Türk Turizmcilere bir toplantı ve workshop ile tanıttılar.

TURİZMİN SESİ


Intra turizm organizasyonu ile Istanbul'a gelen Ligurya/Cennova Bölgesi'nin üst düzey turizmcilerine 17 Nisan da The Marmara Oteli'inde bir tanıtım toplantısı ve ardından workshop düzenlendi. Outgoing yapan Türk Seyahat Acentaları ve Tur Operatörlerinin katıldığı toplantı ve workshop büyük ilgi gördü.

Intra Turizm Ceo, su Ertugrul Karaoğlu'nun açılışı yaptığı toplantıda söz alan Sistema Turistico Golfo dei Poeti, Başkanı Damiano Pinelli ''Gecmiste bir deniz cumhuriyeti olan, stratejik konumu ile asirlar boyunca Istanbul ile ozellikle deniz ticaretinde yakin iliskilerde bulunan Cenova kenti, büyük gelişmeler göstermesi ve iki halk arasında kültürel degisimin bir parcasi olmasi acisindan oldukca buyuk onem tasir.
Dısa acik ruhu olan bu harika sehir, kulturel ve turistik acidan zengin alternatifler sunmaktadir. Deniz, doga ve sanat sehri Cenova'da ahengi hissedebilirsiniz.

2006 yilinda Beyoglu Belediyesi ile biraraya gelen Cenova Birligi Delegeleri olarak, her iki sehrin iliskilerini daha da pekistirmek adina Haziran ayında Istanbul ve Cenova'da karsilikli fotograf sergisi duzenlenmesini arzu ediyoruz. '' dedi.


Galata Bolgeniz ile tarihsel baglantilari olan Cenovalı Tur operatorleri olan Bizlere ulkenizi ve boylesine guzel sehrinizi yakindan tanima firsati verdiginiz icin cok mutluyuz. '' dedi. Sistema Turistico Delegeleri Mauro Bolognesi ve Marco Greco'nun konuşmaları ardından, THY Cenova Müdürü Ufuk UNAL da THY'nin direkt uçuşlarla Genova'ya ulaşımın çok kolay olduğunu belirtti. Workshop un ardından Porto Venere'li Baş ahçı Abramo Prandi tarafından özenle hazırlanmış Ligurya lezzetleri ve Ligurya şarabı misafirlere sunuldu ve tüm katılımcıların keyifli anları gece boyunca sürdü.