Cem Polatoğlu,Butik bir acenta sahibi olmak istedim, Çünkü çok özel turlar yapıyorum

Cem Polatoğlu, Tour Andiamo, adı bile zor telaffuz edilen Doğu Timor, Kiribati, Tiffi, Krabi, Madagaskar turları yapıyor

TURİZMİN SESİ


Butik bir acentayız. Pronto Tour ve Baracuda Tour’dan sonra küçük bir acenta sahibi olmak istedim. Çünkü çok özel turlar yapıyorum.

İSMİ ZOR TELAFFUZ EDİLEN YERLERE TUR GERÇEKLEŞTİRİYORUZ.
Bizim gittiğimiz yerler ismi bile zor telaffuz edilen yerlerdir. Doğu Timor, Kiribati, Tiffi, Krabi, Madagaskar turları yapıyoruz. En son 10 gün önce Madagaskar gezisi yaptım.

Gerçekten dünyanın en enteresan adalarından biri. Türkiye’ye yakın yüzölçümü var. Endemik bitki örtüsü ve endemik hayvanları var. Yani Madagaskar’dan başka hiç bir yerde bulunmayan bitki örtüsü ve hayvanları var. Dünyada sadece 150 çeşit hayvan Madagaskar’da var. Bu tür enteresan yerlere gidiyoruz.

SADECE BENİM MÜŞTERİLERİMİ GÖTÜRDÜĞÜM AZOR ADALARI VE GALAPAGOS ADALARI’NA ÇOK EKONOMİK TURLAR YAPIYORUZ.
Yine tatil yerleri olarak kimsenin rağbet etmediği sadece benim müşterilerimi götürdüğüm yerler var. Bunlar; Azor Adaları, Galapagos Adaları. Dünyadaki böyle çok bilinen yerler değil ama hakikaten birer cennet buralar. Bu turların fiyatları da öyle sanıldığı gibi çok yüksek değil, çok ekonomik turlar yapabiliyoruz. turizminsesi

KLASİK TURLAR YOK MU?
Klasik turlar da var. Biz bu sene 400 kişilik sınırlı kontenjan 7 gece 8 gün İtalya turunu uçak dahil 199 Euro’ya yaptık. Çok ekonomik Avrupa, Yunanistan turlarımız da var. Yunanistan’a her hafta sonu 79 Euro’ya turlarımız var. Balkanlarda ise, 99 Euro’ya 6 ülke turumuz var.

Tavsiye ediyoruz. Tur Andiamo’ya bekliyoruz.