CALISTA’DA BAYRAMI DOYA DOYA YAŞAYIN

Antalya Belek'te misafirlerine standartların üzerinde hizmet veren Calista Luxury Resort, Kurban Bayramı'nda hazırlamış olduğu bayram programları ile misafirlerinin farklı bir tatil geçirmesini sağlıyor

TURİZMİN SESİ


Antalya'da alışagelmiş popüler sanatçılara rakip olarak Bayramın 1. günü Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü, Hacettepe Üniversitesi Akademik Orkestrası'ndaki sanatçılarının yer aldığı GOLDEN TROMBONE sahne alacak.

Bayramın her günü müzik ziyafetinin doya doya yaşanacağı Calista'da 2. gün Türkiye'nin en önde gelen müzisyenlerinden oluşan İstanbul Gelişim Orkestrası birbirinden özel eserleri ile misafirlere doyumsuz bir konser ziyafeti yaşatacaklar.

3. gün ise Antalya'nın en iyi Canlı Müzik Performans gruplarından Yamaç ve Ekibi bayram gecelerini hareketlendirecek. Bayramın 4. Günü düzenlenecek Cosmos Parti ile eğlencenin farklı bir boyuta taşınacağı Calista' da 9 günlük bayram tatili süresince her gün için değişik aktivite, gösteriler misafirlerin beğenisine sunacak.

Ayrıca Türk motifleri ile dekore edilecek Bayram Alanında Geleneksel Türk ikramlarını ve tadları, bayram boyunca misafirlerin hizmetinde olacak. Aynı zamanda çocuklara özel gösteri, maskeli balo, lolipop ve korsan partileri ile aileler kadar minikler de unutamayacakları tatil geçirecekler.

Calista Luxury Resort: 0242 710 01 01
www.calista.com.tr