CALISTA RESORT’TE KADINLAR GÜNÜ

8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel, tüm bayanlar ile kusursuz güzelliğinin sırrını paylaşıyor

TURİZMİN SESİ


08 Mart Dünya Kadınlar Gününde Antalya'nın en gözde Hotellerinden biri olan Calista Luxury Resort kendini özel bayanlara çok hoş süprizler hazırladı İsmini mitolojideki bir güzellik tanrıçasından alan Calista, tıpkı adı gibi 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde tüm bayanlara kusursuz güzelliklerini yansıtıyor. Antalya Belek'te çok ayrıcalıklı bir konsept ile hizmet veren Calista Luxury Resort, kadınlar gününde beklediğinizden de ötede keyifli ve sadece "bayanlara özel" sunduğu nitelikleriyle beklentinizin ötesinde bir tatil geçirmenizi sağlıyor.

SADECE BAYANLARA ÖZEL HOŞ SÜPRİZLER
Belek'in en güzel sahilinde misafirlerine standartların üzerinde hizmet veren Calista Luxury Resort, 08 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde bayanlara sunduğu özel ikramlar ile kendilerini özel hissedecekleri bir tatil yaşamalarını sağlıyor. İlk karşılanmaları itibariyle kendilerini ayrıcalıklı hisseden bayanlar, şampanya, çilek ve muhteşem bir çiçek buketi ile karşılanıyorlar. Bayanlar odalarına girdiklerinde ise meyve sepeti ve şarap ikramı kendilerini karşılıyor olacak.

Callos Spa'da bayanlara özel hazırlanan masaj uygulamalarında % 25, kozmetik uygulamalarında ise % 15 indirim imkanı sunuluyor. Ayrıca 30 dakikalık aroma masaj uygulaması ücretsiz olarak kendilerine uygulanacak. Callos Spa'nın bu özel güne ait oluşturduğu 99 Euro'luk spa paketinden faydalanmak isteyen bayanlar ise 30 dakikalık kahve aromalı peeling, yine 30 dakikalık VIP süt ile doldurulmuş jakuzi ve 50 dakikalık özel Callos cilt bakımı kendilerine sunuluyor. Jakuzi bulunulan bayanları spa bölümünde çok özel hizmet Gün boyu çiftlere özel ikramlar, En güzel duyguların uyanacağı bu özel günün gecesinde sadece bayanlara özel Jazz Bar'da canlı müzik ve disco'da eğlence sınırsız devam edecek.

KIŞ MEVSİMİNDE DIŞARIDA SICACIK HAVUZ KEYFİ CALISTA'DA
Antalya Belek'te misafirlerine standartların üzerinde hizmet veren Calista Luxury Resort, kış aylarında misafirlerine kalite ve estetiği ön plana çıkararak dış mekanda yer alan ısıtmalı havuzu ile ayrıcalıklı bir tatil yaşamanızı sağlıyor. Dört mevsim tatili rahatlıkla geçirebileceğiz Calista'da 30 derece sıcaklıkla ısıtılan iki adet açık ısıtmalı havuz yer alıyor. Kışın yaz keyfinin yaşanmasını sağlayan Calista Luxury Resort'te daha birçok sürpriz misafirleri bekliyor.