ÇAĞATAY YOLDA KEŞAN STANDINDA

Emitt'te Keşan standı Anayurt Gazetesi Sahibi Atilla Güvenç ve Çağatay Yolda Programı'nın yapımcısı Çağatay Şahin, Keşan stadını ziyaret ettiler

TURİZMİN SESİ


10 Şubat 2011 Perşembe günü başlayan Uluslar arası Doğu Akdeniz Seyahat ve Turizm Fuarı'nda açılan Keşan standı Anayurt Gazetesi Sahibi Atilla Güvenç ve Çağatay Yolda Programı'nın yapımcısı Çağatay Şahin, Keşan stadını ziyaret ettiler. Güvenç, Keşan standının her zamanki hareketliliği yaşadığını belirterek, “Keşan standı fuara ayrı bir renk katıyor. Belediyeler ve sivil toplum örgütlerinin birlikteliği güçlü bir standın oluşumuna katkı veriyor” dedi.

Atilla Güvenç, standta Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'la da kısa bir süre görüşerek, kendisine sosyal ve kültürel anlamdaki çalışmalardan ve bölgenin tanıtımı anlamındaki EMİTT Fuarı'na verdiği katkıdan dolayı teşekkür etti. Keşan standının diğer bir konuğu da “Çağatay Yolda” Programı'nın yapımcısı Çağatay Şahin oldu. Şahin'de burada Saros Körfezi Turizm Otelciler ve Yatırımcılar Derneği Başkanı Enver Yüksekdağ, yönetim kururlu üyeleri Mustafa İşçimen ve Cüneyt Yüksekdağ ile Arıkan Turizm Sahibi Murat Arıkan ve Keşan Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Erdoğan Demir tarafından karşılandı.

Şahin, Saros Körfezi'nin önemli bir turizm merkezi olduğunu belirterek “Bölgenin tanıtımı anlamında Haziran ayında bölgede çekimler yapmayı hedefliyoruz. Bu konuda da bu işle ilgili tüm kurumlardan gerekli katkıyı bekliyoruz” şeklinde konuştu.
Yüksekdağ, İşçimen ve Arıkan'da bu konuda gerekli desteği vermeye hazır olduklarını belirttiler.