CABANİ,AYMOND FUARINDA

Cabani Yönetim Kurulu Üyesi Kubilay Kaban, “Fuarda, özellikle 2011 yılı moda renkleri olan, mavi, gri ve beyaz tonları ön plana çıktı ve yoğun beğeni gördü” dedi.

TURİZMİN SESİ


Cabani, 44. AYMOD 5.Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı'nda, 2011 ilkbahar ve yaz sezonuna damgasını vuracak modellerini sektör ile buluşturdu. Fuar sırasında, yoğun ilgi gördüklerini belirten Cabani Yönetim Kurulu Üyesi Kubilay Kaban, “Standımıza, Rusya'dan Yunanistan'a İran'dan Mısır'a kadar birçok ülkeden ziyaretçiler geldi ve ayakkabı tasarımlarımızı çok beğendiler. Türkiye'deki müşterilerimiz ve bayilerimiz de, standımıza yoğun ilgi gösterdi” dedi.

AYMOD fuarına yurtdışı ve yurtiçinden 350 firmanın katıldığını kaydeden Kubilay Kaban, “Fuar, ayakkabı sektörünün bir araya gelerek, yeni tasarımlarını, yeni trendlerini paylaştığı bir ortam sunuyor. Türkiye'deki ve dünyadaki trendleri görmemiz açısından çok faydalı buluyorum. Firma olarak, 2011 yılı modellerimizi, ilk kez bu fuarda geniş çapta paylaşma imkanı bulduk” diye konuştu. Aynı zamanda, fuarda sergilenen ürünlerde 2011 yılı moda renklerin ön plana çıktığını söyleyen Kubilay Kaban, özellikle mavi, gri ve beyaz tonlarının ağırlıkta olduğunu belirtti.