BUZ ODADA BAYRAM TATİLİ

Magic Ice, 9 günlük bayram tatili süresince 10.000'e yakın ziyaretçi ağırladı

TURİZMİN SESİ
Ramazan Bayramı tatilinin 9 günlük bir yaz tatiline dönüşmesi, sahil şeridi tatil programlarının yapılmasını sağlasa da, tatile gitmeyip sıcak bayram tatilinde İstanbul'da kalanlar gezi programlarına serin ve farklı bir adres olan Magic Ice Buz Müzesi'ni eklediler. Sadece yaz aylarında değil, yılın her dönemi açık ve bu özelliği ile dünyada tek olan Magic Ice, 9 günlük bayram tatili süresince 10.000'e yakın ziyaretçi ağırladı. Forum İstanbul AVM'nin içinde yer alan Magic Ice Buz Müzesi, girişte sunulan eskimo kıyafetleri ile ziyaret edilirken, şeffaf görüntüsü ve parlaklıklarıyla da ilgi çeken buz heykeller konukların dört bir yanını sarıyor.

Buz Odada Bayram Tatili
Tatil boyunca yoğun ziyaretçi trafiği bulunan Magic Ice'ın içinde Temmuz ayında hizmete giren, tamamen buzdan yapılmış otel odası Magic Ice Igloo, bayram süresince de farklı tatil geçirmek isteyenleri ağırladı. Kuzey kutbunu boğaza taşıyan buz odada kalan ziyaretçiler, “Sabah uyandığımızda hiç üşümemiştik. Uyandığımızda güne taze bir merhaba ile başladık. Bu eşsiz deneyim için kutuplara kadar gitmektense burayı tercih ettik, tavsiye ediyoruz” diyerek, dünyada 365 gün açık olan tek buz otel odasında yaşadıkları heyecanı paylaştılar. Magic Ice Igloo bayram süresince yoğun ilgi görürken, bayram sonrası için de yoğun rezervasyonu bulunuyor. Bilinen otel odalarından çok farklı bir dekorasyona sahip Magic Ice Igloo, 6.5 ton buz kullanılarak oluşturuldu.
370 ton buzdan oluşturulan, İstanbul'a 5400 km uzaklıkta bulunan Kuzey Kutbu doğasının en yaratıcı yansımalarından olan Magic Ice Buz Müzesi, ziyaretçilerini kültür, sanat ve buzun ışıltısı ile sarıyor.