BÜYÜKELÇİ REDDAWAY ‘DEN KAYAK SHOW

İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi David Reddaway, Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Bayraktepe Kayak Merkezi'nde, ailesi ile birlikte kayak yapmanın keyfini yaşadı

TURİZMİN SESİ


Reddaway, eşi Roshan, oğulları Alex ve Milo ile birlikte tatil için geldiği kayak merkezinde, kayak yaparak stres attı. Reddaway yaptığı açıklamada, yaklaşık 4 ay önce İngiltere'nin Ankara Büyükelçiliği görevine atandığını anımsatarak, ilk defa Sarıkamış'a gelip burada kayak yaptığını söyledi.

Dünyanın birçok ülkesinde kayak yaptığını ifade eden Reddaway, "Sarıkamış doğal güzelliği ve kar kalitesi ile bizleri büyüledi. Burası çok fantastik bir yer. Yaz mevsiminde de buraları görmek isterim. Bundan sonra kış tatillerini ailemle beraber hep burada geçireceğim" dedi.
Türkiye'ye yeni geldiği için çok az Türkçe konuşabildiğini söyleyen Reddaway, oğlu Alex'in Türkiye'de tekstil işi ile uğraştığı için Türkçesinin iyi olduğunu ve onun yardımıyla idare ettiklerini belirtti. Reddaway ailesi, Sarıçam ormanları arasında kayak yaptıktan sonra yorgunluklarını çay içerek attılar.