BU OTELDE YANGIN KORKUSU YOK

İstanbul Tarihi Yarımada'da kasım ayında açılacak olan Innova Sultanahmet, yangına karşı en son teknolojiyi içeren sistem ve ürünlerle korunuyor

TURİZMİN SESİ
Modernizm ve kaliteyi bir arada sunma iddiası ile İstanbul Tarihi yarımadada, kasım ayında hizmete girecek olan Innova Sultanahmet Otel, yangın tehlikesine karşı itfaiyeye gereksinim duymayacak derecede en son teknolojiyi içeren sistem ve ürünlerle korunuyor… Turistler açısından, ziyaret ettikleri bölgenin doğal, kültürel ve arkeolojik alanları, eğlence yerleri, alış veriş merkezlerindeki rahatlık ve güven hissi kadar, konaklayacakları tesislerin güvenliğinin de çok önemli ve tercihlerinde belirleyici olduğunu belirten Innova Sultanahmet Otel Genel Müdürü Haluk Otçu, “yatırım ve hizmet anlayışımıza paralel olarak Innova Sultanahmet'te çok özel bir yangın güvenliği sistemini uygulamaya koyduk” dedi.

Haluk Otçu, üstün özelliklere sahip yangın önleme sistemi ile ilgili şunları söyledi: “Odalarımız ve genel alanlar güvenlik için; yangın uyarıcı alarm, yangın ihbar, duman algılayıcıları, kat koridor duman bölmeleri ile gerekli yangın söndürme sistem ve donanımlarıyla donatılmıştır. Belirtilen bu koruyucu sistem ve önlemlere ilave olarak, odalarda kullanılan perde, halı, döşemelik kumaş, yatak kaplamaları ve boyalar da alev almazlık özelliklerine sahiptirler. Oda kapılarının 60 dakika aleve dayanıklılık özelliği yanında, odalara duman sızmasını önlemek için oda kapı kasaları fitillenmiş, kapıların alt kısımlarına giyotin yerleştirilmiştir. Ayrıca kat koridorları ve yangın merdivenleri de duman emiş sistemleriyle donatılmıştır.”

INNOVA SULTANAHMET OTEL HAKKINDA...
Innova Sultanahmet'in toplam 74 odası bulunuyor. Bunlardan 8 tanesi deniz manzaralı ve balkonlu “Marmara deluxe” odaları; 37 tanesi manzaralı ve Fransız balkonlu “Deluxe” odaları; 14 tanesi “Superior” odaları; 15 tanesi ise “Moderate” oda türleri olup, sigara içilebilen ve engelli odalarından oluşuyor. Türk hamamı, sauna, spa merkezi, spor salonu, oda servisi, kuru temizleme, ücretsiz kablosuz internet hizmeti, son teknolojiye sahip toplantı odaları, sinema salonu ve oyun odasına sahip olan Innova Sultanahmet'te ayrıca, İstanbul'un tarihi ile geleceğin birleştiği, eşsiz mutfak lezzetlerinin sunulduğu Revan Restaurant; küçük atıştırmalar yapılabilecek Lobi Bar ve sevdiklerinizle hoş sohbet ederken yanında birşeyler içmek için kullanılabilecek Mey Bar da hizmet verecek.