BRONZLUKTA YENİ KÜLTÜR”OXY BRONZ”

Güneşlenmeye vaktiniz yoksa veya güneşin zararlı etkilerine maruz kalmak istemiyorsanız Oxy Bronz yöntemi ile mutlaka tanışmalısınız.

TURİZMİN SESİ


Enes Bio Estetik Center'da ''Oxy Bronz'' yani oksijen basınçlı bakımla bronzlaşmak artık çok kolay ve çok daha sağlıklı! ''OXY – BRONZ “ uygulamasının ilk aşamasında vücuttaki ölü deriler peeling ile temizleniyor. Çünkü sağlıklı ve homojen bir bronzluğun yolu bakımlı bir ciltten geçiyor. Sonrasında uygulanan cilde renk ve nem kazandıran bitkisel serum oksijen basıncıyla cilde nüfuz ediyor.
Ten bronzlaşırken ayni zamanda cilt besleniyor.

Böylelikle dört mevsim bronzluk elde edilirken cilt oksijenin verdiği sağlıkla ışıldayarak gençliğini koruyor ve pürüzsüz bir bronz tene kavuşuluyor. Ardından yüksek basınçlı kurutma kabininde 10 dakika gibi kısa bir sürede ciltteki nemin kuruması sağlanıyor. Kişi kıyafetini giyerek seansını tamamlıyor. Sonuç bir saat gibi kısa sürede yenilenen bir cilt, boyun ve dekolte, vücudun her bölgesi dahil olmak üzere eşit dağılmış bir bronzluk. Üstelik 'OXY BRONZ'' uygulaması ile bir buçuk saatte kavuşacağınız kusursuz bronzluk 15 Eylül'e kadar Yaz Ayına Özel 250 TL yerine 150TL! Yerinizi şimdiden ayırtın!